Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz,hogy így kezdeményezek?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akit csak egyszer láttam, többször nem.
Végül kinyomoztam mi a neve. Szerintetek mennyire gáz az,ha nőként én kezdemenyezek azzal, hogy ismerősnek jelolom?
Nem is ezzel lenne baj, de utána mit mondok hogy találtam rá? Nem akarok rámenős lenni,igaz én kezdemenyezek,de úgy gondolom a férfi a vadász további lépéseket ő tegyen ha erdeklem.
febr. 3. 15:22
11/17 A kérdező kommentje:
Igen szingli.
febr. 3. 16:44
12/17 anonim válasza:
Hát nem tudom mert ha neked eszedbe jutott lecsekkolni akkor ő miért nem írt már rád? Nem úgy tűnik, hogy kölcsönös lenne, de mivel a remény hal meg utoljára írj rá és ne csak jelölgesd, a többi rajta múlik.
13/17 A kérdező kommentje:
Gondolom azért nem írt és keresett még mert nem mutatkoztunk be egymásnak 😅
Az hogy én rátaláltam,csak annyit fűznek hozzá nőből vagyok és amit meg akarok tudni megtudom😅
febr. 3. 16:50
14/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem nemfüggő úgyhogy hiába írod, hogy nőből vagy. Ha valaki érdekel, nem megy ki a fejedből akkor felkutatod, sőt hozzámész élőben és beszélgetsz vele. Ő nem csinál semmit pedig ha tényleg kíváncsi lenne rád legalább már bejelölt volna. De nyugodtan tedd meg az első lépést hátha tévedek és majd elválik mi lesz belőle.
15/17 gergelice16 válasza:
#10 Akkor jó, mert egy 28 éves férfi vagyok (feleségem és egy fiam is van) :)
16/17 anonim válasza:
Szerintem sem esélyes ez a "bejelölöm, hogy vadásszon utánam" stílus. Esetleg kommentálhatod a közös ismerősök bejegyzéseit/képeit, főleg, ha már ő is reagált rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!