Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerősnek jelölt, másnap pedig bejött a boltba ahol dolgozom. Mit gondoltok?
Tegnap ismerősnek jelölt egy férfi, látásból ismerem, egy kisebb településen élünk. Visszaigazoltam. Kb. 5 éve dolgozom egy helyi kis üzletben de rá nem emlékszem, hogy jött volna mostanában. Ma délelőtt megjelent, pont nem volt más az üzletben. Egyből mosolyogva köszönt, egy darab tollat vásárolt. Miközben válogatott a tollak között megköszönte a tegnapi visszajelölést, mondta, hogy pár évig kint dolgozott ezért lehet annyira nem ismerem, illetve öt évvel idősebb így lehet a helyi iskolában sem nagyon ismertük egymást. Kicsit dadogott, de aranyos mosolya volt, az egész pasi aranyos volt én meg kicsit zavarban voltam mert többet pillantgatott rám mint a tollakra. Mondta, hogy biztos sok gyerekes is jön tanszereket venni, majd rákérdezett nekem van-e gyerekem? Mondtam nincs, akkor férjem/barátom…? Mondtam nincs. Ekkor jött egy másik vevő, így elköszönt mosolyogva (azt az egy tollat megvette).
Furcsa volt az egész de bebeszélni sem szeretném magamnak, hogy ez egy jel arra, hogy szimpatikus vagyok neki vagy tetszem neki.
Mit gondoltok?
Lehet jó lesz a vége :)
Elég egyértelmű hogy tetszel neki.
#6 és te egy ismeretlentől egyből megkérdezed, van-e gyereke meg férje? :D
Fura ember lehetsz...
Ez nem jel, hanem konkrét lépés.
És igen pozitív, hogy nem neten kezdett el írogatni, hanem volt bátorsága személyesen odamenni és szóba elegyedni veled.
Biztos lehetsz benne, hogy lesz még dolga abban a boltban a közeljövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!