Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 22 évesen lefeküdtél volna egy 39 éves pasival, aki másnap küld egy SMS-t, hogy részéről ennyi volt, és légyszíves ne keresd többet, de te úgy érzed, hogy beleszerettél, mit tennél?
Figyelt kérdés
Keresnéd tovább, és megpróbálnád meggyőzni, hogy működhet a kapcsolat?
Vagy tiszteletben tartanád a döntését?
okt. 30. 15:16
2/18 A kérdező kommentje:
Van itt olyan, aki élt már át hasonlót?
okt. 30. 15:17
3/18 anonim válasza:
Én nem éltem át hasonlót hála a jó égnek, de biztos, hogy nem aláznám meg így magam. Ha ő ennyire használt, egy dugásra, nem fog meghatódni attól, hogy te beleszerettél, sem nem lesz lelkifurdalása, hogy utána sajnálatból összejöjjön veled.
4/18 anonim válasza:
Fú, de egy aljadék!!
Te szegény!
Nem, ne keresd, majd a sors megbosszulja!
5/18 anonim válasza:
Utálnám magam, hogy hülye voltam, de 22 évesen bottal sem piszkáltam volna meg egy 39 évest.
7/18 anonim válasza:
Volt hasonló velem, de ott nem volt nagy korkülönbség (5-6 év). Hónapokig tepert, kimondottan kapcsolatra fűzött. Én totál beleszerettem. Összejöttünk, megvoltak a dolgok, aztán elkezdett leépíteni pár nap alatt. Mondjuk figyelmeztettek, hogy ilyen, addig érdekes neki egy nő, ameddig meg nem kapja, de beleestem a bűvkörébe lassacskán mégis (tipikus gazdag szülők hülyegyereke volt amúgy, egy nagyszájú, mindenhol voltam, mindent is láttam huszonévesen srác). Mikor ketten voltunk, teljesen más volt, nagyon kedvesen, kitartóan udvarolt és hát bedőltem, na, öreg hiba, de 21 éves voltam. Nagyon megviselt, 2x ráírtam, hogy most mi van, valami magyarázattal szolgálhatna, hogy hova lett a nagy szerelem, de semmi. Utána nem kerestem. Egy képzésre jártunk heti 1x, kialakult egy jó kis csapat ott. Nagyon jóban voltam mindenkivel és eléggé kivetette magából a társaság utána, fiúk és lányok is, mert eléggé taccsra tett, lefogytam 50kg-ról 44-re 2 hét alatt. Utána nem sokkal, le is lécelt a képzésről, felszívódott.
8/18 anonim válasza:
5-ös valakinek vannak érzelmei is, nem csak egy lélek nélküli állat, valószínüleg ezzel fogta meg a 22 évest a srác.
9/18 anonim válasza:
En biztos nem mentem volna bele ilyenbe 22evesen.
35/F
10/18 anonim válasza:
Én szó szerint ráakaszkodtam a palira! Amivel elértem azt , hogy az önbecsülésem nulla lett.. másfél évig kínoztam kettőnket.. de leginkább magamat, és nagyon megalázó tud lenni! Tehát kapd össze magad és ne a kis szivecskéddel és alfeleddel gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!