Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 22 évesen lefeküdtél volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 22 évesen lefeküdtél volna egy 39 éves pasival, aki másnap küld egy SMS-t, hogy részéről ennyi volt, és légyszíves ne keresd többet, de te úgy érzed, hogy beleszerettél, mit tennél?

Figyelt kérdés

Keresnéd tovább, és megpróbálnád meggyőzni, hogy működhet a kapcsolat?

Vagy tiszteletben tartanád a döntését?

okt. 30. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetsz semmit, ha így döntött, így döntött. Legyen ez egy tanulság neked is!

Én a helyedben annyit írnék, hogy oké, te is így gondoltad egyébként, benned sem hagyott a vele eltöltött este nyomot, és megkönnyebültél hogy ő is így gondolja. :) És ezzel elköszönnék. ;)

okt. 30. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Ird neki, hogy terhes vagy
okt. 30. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12/12 vagy egy névtelen boritékban egy pozitiv terhességi teszt, az mégjobb :D
okt. 30. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Írj annyit, hogy most dobom a Jocót (a csávó neve) utána átmegyek szexelünk. Majd, jahj ezt nem neked akartam bocsi.

Egyébként volt csak pár évvel foitalabb volt a pasi én pedig 23. Baromi szar volt, de én úgy tettem mintha nem érdekelne. Legyen önbecsülésed.

okt. 30. 17:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem se erőltesd. Nyilván ennyi idősen ő is tudja, hogy nem egy ilyen idos pali kellett fogod leélni az életed, lehet ezert is szeretné ennyiben hagyni. Reális. Te belementél ebbe, így többet nagyon nem várhatsz a dologtól. Attól még sajnálom hogy így jártál, de emelt fővel elkell fogadni.
okt. 30. 17:30
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Le se fekudtem volna olyannal akinek semmit nem jelentek. Nalam itt kezdődik.

Ha mégis lettem volna ekkora barom akkor meg is érteném hátba is veregetném hogy egy pont oda akkor. Megszivatott gratula. Legyen boldog.

okt. 30. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
És mennyi ilyen féreg rohangál mindenütt. Csak az hogy annyira mások mint a normál emberek, hogy aki az elsővel találkozik, annak ez új.
okt. 30. 20:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Nehogy már te fuss egy majd kétszer idősebb pasi után :D
okt. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!