Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sirba visz már azzal hogy "szia"(és csend). Nem írok. Erre másnap meg:"mizu". Es senkim sincs?
Probalok ismerkedni.
A fent emlitett pasi az egyetlen egy aki kitarto es nem hagyott még ott, vagy nem tiltottam még le, vagy kibirtam vele ilyen sokáig.
Alapvetoen már ismerjük egymás életét is, gyenge pontjait is erősségeit is lelki nyavajáit is, van már "hátterünk".
És tudja hogy a sziázásai engem a sirba visznek már megbeszéltük ezt hogy mi a sz.rnak köszön rám vonja a telefonra a figyelmem ha amugy nincs is semmi mondanivaloja?
De tegnap sziázik. Visszairtam hogy szia. En is csak ennyit. Hát csend az éterben. Semmit nem irt rá hogy minek irt vagy mi van.
Ma meg mizu.
Tehát beszeljek én.
Nos. Tiltsam le az utolsó "harcost" is? Macskás nő leszek?
Ez valami agyhalott kapcsolat lehet.
Nem sok értelme van...
A többi már kihullott. Rajta csak azért gondolkozom mert ő az utolsó.
Az utolsó elotti a kutyáival vitt a sírba. Állandoan az a témája az élete, es hát az egyik kutya az exe kutyája még egyutt játszanak a kutyáik.
Rájöttem hogy én nem akarok kutyákat sétáltatni meg velük kelni feküdni meg hallgatni roluk egésznap a meséket. És én nem tudok ugy szeretni vmit hogy kvázi "kötelező".
Volt hogy elgondolkodtam azon hogy biztos jol tettem en hogy ignoráltam ezt a pasit? Mert amugy tök normális.
Igy kb pár honap/félév kihagyás után mégis írtam neki újra.
Hát első mondata képek magárol megint a kutya volt..
Hát fél év után 1 pillanat alatt volt képes engem lehozni az eletemrol is.
Szerintem ez a rekord eddig.
De mióta ismerkedtek?
Találkoztatok már, hány évesek vagytok?
Nem tudom miota ismerkedunk mert amikor agyzsibbadásom van en kitörlöm az egész beszelgetést is.
Igy az előzmények sincsenek meg jóformán. Azt se tudom neha hogyan vettük fel a kapcsolatot egyáltalán ujra. De az lehet hogy nem mindenkit tiltok le (mivel amugy nem erdemlik meg mert amugy "jólelkek") hanem csak felreteszem, nem érdekel, ignorálom törlöm, némítom az értesitéseket korlátozom vagy archiválom de még azt se tudom mikor melyikkel mit hogy. Mert még az se érdekel.
Akiket tiltok azok már azért "súlyosak".
Tegnapelott a fenti pl jelezte hogy fel akar hivni is es faggatott hogy megvan e a száma. En meg azt se értettem hogy mert meg kéne legyen? Hisz telvonalon nem szoktunk kontaktolni. Erre közli hogy már beszéltunk is. Nem emlékszem?
Kérdem miről? És hát olyanokat irt hogy a reggeli kávéról meg ilyenek apróságok.(na erre ki emlékezne vissza tényleg?? Ilyenekkel pl az exem is sirba vitt mert ezekbol vele speciel veszekedes is lett nem kicsi hogy en arra se emlékszem mikor melyik pózban csináltuk a szexet vagy hogyan. Bakker nem vezetek errol nyilvantartást!!erre ő akkor lehet azt se tudom akkor biztos hogy kivel fekszem le..hu abbol nagy balhé volt hogy évekkel ezelottökre is ő tűpontosan emlékszik nekem meg kb lilaköd az egész. De nem nem vagyok hulye. Hanem ők jegyeznek meg egy életre is olyan dolgokat mint a fenti hogy reggeli kávérol beszélgettunk legutoljára telefonon! Akkor ki a hülye? Aki ezt nem jegyzi meg vagy aki ilyeneket megjegyez?)
Na visszaterve parszor már találkoztunk minden oké lenne, csak valahogy en még mindig nem haladok előre, mivel en nem leszek pl szerelmes igy vagy kötődésem se lesz így. Erre hogy mizu? Ki villanyozodik fel ilyenekre?
De mivel ugysincs senkim igy addig ismerkedem hogy majd kiforrja magát egyszer valakivel valahogy valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!