Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sirba visz már azzal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sirba visz már azzal hogy "szia"(és csend). Nem írok. Erre másnap meg:"mizu". Es senkim sincs?

Figyelt kérdés

Probalok ismerkedni.

A fent emlitett pasi az egyetlen egy aki kitarto es nem hagyott még ott, vagy nem tiltottam még le, vagy kibirtam vele ilyen sokáig.

Alapvetoen már ismerjük egymás életét is, gyenge pontjait is erősségeit is lelki nyavajáit is, van már "hátterünk".

És tudja hogy a sziázásai engem a sirba visznek már megbeszéltük ezt hogy mi a sz.rnak köszön rám vonja a telefonra a figyelmem ha amugy nincs is semmi mondanivaloja?

De tegnap sziázik. Visszairtam hogy szia. En is csak ennyit. Hát csend az éterben. Semmit nem irt rá hogy minek irt vagy mi van.

Ma meg mizu.

Tehát beszeljek én.

Nos. Tiltsam le az utolsó "harcost" is? Macskás nő leszek?

#nincs egy értelmes
jún. 28. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Jaj, ne legyél már ilyen savanyú emiatt, vigyél életet kicsit ebbe is. Miért ne írsz vissza neki, hogy "Mit sziázol, öregharcos, tudod, hogy nem szeretem. Írj valami más szót, akár azt, hogy rétegkondenzátor, mert az is jobb, mint a szia".
jún. 28. 20:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Még olvasott jelzést se küldtem most neki.

Amit írsz az jol hangzik. Csak ahhoz kéne vmi laza hangulat is hozzá. Bennem meg az nincs ígyvezt látva hogy mizu.

A tegnapi szia után.

Csak azért nem tiltom le mert jelenleg ő az utolsó akiben reményem volt. Tehát most nincs olyan, hogy lapozok másikra. Mivel nem alakítottam ki olyanokat. Nem ismerkedtem újakkal.

Illetve egy véletlen volt csak. Be akartam lógni a munkahelyem melletti másik céghez csak úgy körbenézni. Hogy hátul el lehet e menni hogy a mi cégünk ne lásson feltérképeztem ezt azt. Amugyis a cégek kapcsolatban vannak. "Átjarhatnak".

Erre szembe jött egy pasi. És mivel elég határozott kiállása ill.megjelenése volt, nem egy kószáló őr vagy portás hanem nem is tudom, így elkezdtem szabadkozni hogy amugy itt dolgozom(mutattam a cégünkre), és csak szeretnék szétnézni, úgy tudom itt van egy folyosószerű terület ahol ki lehet menni vagy nem, hogyan vannak itt az épületek, (tökidiotának jöhettem le az ezerbiztos, rizsáztam összevissza), erre megszólalt hogy tudja ki vagyok, és hogy itt dolgozom..(na én meg nem tudom hogy ő ki, de ezek után meg se mertem kérdezni mert nyilván illene tudnom nekem is..), és előadtam vmi nagy komoly érdeklődőnek hogy a vízóránk miért egy miért számláznak nekunk tovább miért nen lehet ezt megoldani, a mi tulajdonunkban levő de náluk tárolt nagygépekről(több és sok millios értékek..)miket tud, erre elkezdett beavatni mindenbe kinyitott minden ajtót elmagyarázta a gépeket a területet amiket csinálnak vagy amiket meg akar oldani, és amikben gondolkodik, elmondta akit elküldtek azt miért, a területtel mik a tervei, (hát jöttem olyan zavarba..hogy erre bakker most miket mondjak?), plusz bennem volt hogy engem keresztre fognak feszítenj amugy ha nem megyek vissza(semmiféle szünetet nekem nem engednek rám vannak szállva..), így nagynehezen otthagytam mikor volt szünet abban amiket mond, hogy mennem kell még mást is megnézni a mi területünkön, erre megsértődött..de így belegondolva amugy tetszene a pasi. Csak hát azt se tudom ki az..🤣es nagyon durva lenne kérdezgetni ezek után méginkább.

És kifújt most az ismerkedés.

De a telomon ott virít hogy mizu.

jún. 28. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

A cicák még igényelnek beszerzést vagy már megvannak a drágák? :D

Viccet félretéve egyébként, ha valakit igazán érdekelnél akkor venné a fáradtságot, hogy kommunikáljon veled.. ez a Szia és nem írok semmi, meg a mizu és nem írok semmit kb annyit tessz, hogy jelzi, hogy él és ahhoz is lusta, hogy kommunikáljon, de hogyha valami csoda folytán mégis lenne beszélgetés köztetek akkor talán el lehetne jutni egy szexig.. (kb így vannak veled.)

Tehát szerintem az ilyet engedd el.

jún. 28. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy látom te pont az ellenkezője vagy jó sokat beszélsz :)
jún. 28. 22:05
 15/16 A kérdező kommentje:

Amúgy nem tudnék macskát sem tartani(nem jó ehhez a lakás sem), ahogy pasit sem lassan, úgy néz ki.

Ő nem azért nem ír mert nem érdeklem, hanem mert ő ez a szint. (De a többi se vmi magasabb szint.)

De ahogy elnézem képes órákat várni arra is hogy na mikor olvasom el mikor válaszolok erre a horibilis kérdésére.

Hát itt többet "beszélek" tényleg, mint vele.

Amugy a másik pasi meg rajtam tesz túl, egyszerűen nem volt soha vége annak, amiket mond.

Na igy jártam. Én nem vagyok képes szerintem erre írni semmit.

Majd holnap visszaírok, hogy semmi kül.

jún. 28. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen pasi lehet. Én alapból egy extra önbizalomhiányos férfi vagyok, iskolai végzettségem is eléggé tré, de mindig, minden témában tudok beszélgetni akár 100 oldalas dolgokat írni, nagyon jól tudom a beszélgetést fenntartani, szeretek minden féle témát, imádok elmerülni a másik benső lényében. Szerintem nem jó pasikat fogtál ki. De az a baj, hogy te meg megkeseredtél, ha nem jó vele, akkor ne idegeld ki magad, így csak stresszelsz, idegeskedsz, hogy vársz és igényelsz valamit, de nem kapod meg, ez eléggé feltudja idegesíteni az embert és eléggé problémás ezt kezelni. Konkrétan az idődet fecsérled ezzel, meg az idegállapotodat készíted ki.

Mi van, abbahagynád vele a beszélgetést, kicsit lenyugodnál, kicsit várnál, és újra megprobálnád mással.

Néha jobb egy kicsit üresbe kapcsolni. Én is sokszor voltam így, volt, hogy 3-5 évig nem találtam egy normális nőt, akivel lehetne egyáltalán beszélgetni, nagyon sok türelem kell ehhez.

Nem jó az sem, ha ennyire akarod a dolgot, nem erőszakolhatod meg magad, mert ez lesz belőle amikor most van. Kerüld az ilyen helyzeteket és mérlegelj, tereld a figyelmed, olvass, hallgass zenét, kösd le magad, és miután kicsit megnyugodtál, próbáld meg újra, ha újra ugyanez, ugyanilyen helyzet jön létre ami most van pl ezzel meg a többi pasival, akkor megint állj le, megint pihentesd a dolgot, és ez így megy/mehet akár hosszú évekig is. F

jún. 29. 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!