Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarlásnak számít, ha a férfi megkérdi milyen csokit szeret a nő és másnap olyat vesz?
Figyelt kérdés
Kollégák vagyunknov. 3. 11:47
1/17 anonim válasza:
Hát, ha nem volt előtte semmi, amit esetleg így akar megköszönni, csak úgy a semmiből hozza, akkor valószínűleg jobban meg akar ismerni igen.
4/17 anonim válasza:
Csináltam ilyet, és ja, udvarlásnak szántam. Habár én nem kérdeztem meg milyet szeret, meglepetés volt.
5/17 anonim válasza:
Ilyeneket a szexkapcsolatom is csinált, nem nevezném udvarlásnak, mert nem feltétlen akar bármit is, max. megfektetni. De az is lehet, hogy csak barátkozni. Ha komolyabban érdekled, el fog hívni randizni.
6/17 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk, munkában beszélgetünk, kocsival hazavisz, ha úgy jön ki hogy sokáig dolgozunk, mert én busszal járok egyébként. Egyszer volt, hogy egy hosszú nap után vett hamburgert hazafelé (drive in) mindkettőnknek és akkor nem hagyott fizetni. Kb 4 hónapja ismerjük egymást.
nov. 3. 12:25
7/17 anonim válasza:
Te mivel viszonoztad eddig a gesztusait?
8/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül, inkább csak egy kedves gesztus.
9/17 anonim válasza:
Ha akar valamit, de 4 hónapja nem tudja kibökni, akkor elég töketlen.
10/17 anonim válasza:
"Te mivel viszonoztad eddig a gesztusait?"
Ha nem akar semmit tőle, miért viszonozná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!