Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Udvarlásnak számít, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvarlásnak számít, ha a férfi megkérdi milyen csokit szeret a nő és másnap olyat vesz?

Figyelt kérdés
Kollégák vagyunk
nov. 3. 11:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Így ebben a kontextusban elég egyértelmű, hogy a pasi nem csak szimpla kedvességből vette hanem akar is "valamit".
nov. 3. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Milyen érdekes, bezzeg ő elvárná, hogy olvasd a gondolatait, de visszafele menne a hiszti.
nov. 3. 13:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Ebben a kontextusban szerintem igen, annak szánta.
nov. 3. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen
nov. 3. 15:30
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Volt olyan, hogy csak ketten lettünk volna aznap zárásig, de aztán mégis bejött az egyik kolléganőnk dolgozni és annak láthatóan nem örült, azt mondta nekem hogy jobb lett volna kettesben. Teszem hozzá voltam már vele kettesben és akkor sem közeledett felém

nov. 3. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet csak kedvel kollegaként. Mi sok ilyet csinálunk egymásnak és nők vagyunk. Nem akarunk egymástól semmit.A párom munkahelye is ilyen ő nőkkel is jóban van. És vesznek egymásnak dolgokat, elviszik egymást kocsival, ha úgy jön ki, sőt buliznak is együtt többen. Egyébként lehet olyan személyiség, aki nem szeret együtt lenni sok emberrel. Szimplán csak azzal, akivel jobban elvan. 4 hónap alatt szerintem lépet volna valamit, ha akarna komolyabbat.
nov. 4. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én addig nem veszem udvarlásnak, amíg nem mondja.
nov. 4. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!