Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik nő külseje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik nő külseje tetszik jobban az alábbi kettő közül?

Figyelt kérdés

Mindkét nőről van egész alakos és közeli kép is. Mindegyik kép viszonylag friss, max fél évesek. Hírességekről van szó.

Ariana:

Egész alakos:

[link]

[link]

Közeli:

[link]

Lana:

Egész alakos:

[link]

[link]

Közeli:

[link]

febr. 1. 14:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egyik sem
febr. 1. 19:40
 22/33 anonim ***** válasza:
Tieid lehetnek
febr. 1. 19:50
 23/33 anonim ***** válasza:
Nekem női szemmel is sokkal jobban tetszik Lana. Ariana szinte már ijesztő ezeken a képeken. Lana meg szerintem mindig is nagyon csinos volt.
febr. 1. 20:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
#17 igen itt Ariana tényleg szép volt. Most para és nagyon sovány. Nem a csinosan sovány, hanem a betegesen.
febr. 1. 20:39
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Lana tetszik, bár kicsit fura a szeme, de tetszik, hogy vékony, jó a lába is.
febr. 1. 22:33
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ariana arcra kiemelkedően szép. Viszont komoly mentális beteséggel küzd, amire a legutóbbi szerepe rá is játszott, hála a másik színésznőnek, akinek ugyanez a betegsége. Nekem alapvetően tetszik a vékonyabb testalkat, de ez már túlzás. Egyszerűen látszik, hogy nem egészséges, ami nem vonzó. Egyébként sajnálom kicsit, remélem rendbe szedi magát, leginkább mentálisan. Biztos vagyok benne, hogy ő sem boldog így. Kár lenne, ha idejekorán távozna.
febr. 1. 22:56
 27/33 anonim ***** válasza:
Lana Del Rey nagyon jó csaj szerintem. Ariana sosem jött be, nem szeretem az ennyire vékony lányokat, de most mégtöbbet fogyott, és az arca is valahogy fura, semmi esetre sem jön be.
febr. 2. 07:40
 28/33 A kérdező kommentje:

Milyen mentális betegség? Traumája biztos volt a terrortámadás miatt ami a koncertjén volt, utána elhunyt a szerelme is… de meggyógyult és most boldog, álmai szerepét is megkapta.

És igen vannak akik genetikailag ilyen vékonyabb alkatúak. Még mindig szebb és nőiesebb mint pár éve Lana aki eléggé összeszedte magát kilókkal…

febr. 2. 14:47
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

"Még mindig szebb és nőiesebb mint pár éve Lana aki eléggé összeszedte magát kilókkal…"

Oké, hogy te ezt így tényként kijelented, de a szavazás azt mutatja, hogy a legtöbb ember nem ért veled egyet...

febr. 2. 18:36
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

“de meggyógyult és most boldog, álmai szerepét is megkapta.”

Persze. De ettől nem fogom mondani a felnőtt kategóriában, hogy húú de jó csaj. A számai szeretem, tisztelem, ennyi.

Lana pedig attól néz ki jól, hogy “összeszedte” magát kilókkal.

27 voltam

febr. 3. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!