Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek úgy tovább valakivel, ha kiderült hogy tipikus “meleges” hangja van, ami nektek nagyon nem tetszik? Létezik egyáltalán hogy az ilyen hangú férfiak full heterok?
Ha szerinted hülye kérdés vagy nagyon válogatós vagyok, akkor ne írj inkább semmit.
Van egy fiú aki nagyon megfogott és online kezdtük el beszélni.
Annyira tetszett és megfogott, hogy annak ellenére hogy táncos fel sem merült bennem hogy lehet hogy nem hetero hanem biszex, de aztán küldött egy hangüzenetet és sajnos nagyon olyan volt a hangja.
Természetesen semmi gondom nincs a melegekkel, biszexekkel, de vonzodni sosem tudnék hozzájuk...
plusz nekem egy férfiban mindig is a hang volt az egyik legvonzóbb, legfontosabb...
Megnéztem instán mindenét, volt kapcsolatnak semmi nyoma, pedig sokat posztol magánéletről, egyedül 18 éves korából találtam egy fotót egy lánnyal amin nagyon úgy tűnt hogy akkor együtt voltak...
Ha ismeritek hegyes bercit a dancingből, kb olyan hangja van csak még “melegesebb” és a gesztikulációi is nagyon olyanok.. és róla is többen pletykálják hogy valójában meleg csak nem akarja bevallani. És valóban gyanús hangja mozdulatai alapján...
és nyilván a táncos férfiak többsége meleg....
Rákérdezni nála nyilván nem akarok(milyen lenne az már) de sajnos amellett hogy nagyon nem tetszik az hogy ilyen a hangja, nagyon gyanús lett hogy nem hetero...
De közben meg még mindig nagyon vonz a férfiasnak tűnő oldala és nem tudom mi legyen.
Ti hagynátok?
Baromira semmi összefüggés nincs a szexuális orientáció és a hang között.
Lehet valaki bazi mély hanggal is teljesen meleg, míg a fordítottja is előfordulhat.
Totál random.
Én buszon tapasztaltam ilyesmit, a srác is eleve szőrmepulcsiban volt mint a mellette levo csak aki valszeg oszttársa, és a srác direkt ilyen lányos hangon beszélt, telefonban is lányos hangon néha azért végre a normális pasihangján is beszélt, de vmi katasztrofa volt látni is hallani is ahogy erölteti a női hanszínt magára.
Lágy kedvesen kényesen. És ritkán beszelt a rendes hangján normálisan.
Aztán végre voltak leszállók, lett hely és eltudtam onnan párologni.
Mivel magánügye 6.
A pasik gondolkodnak csak igy hogy még randi se volt de a szexuális orientáltságáról faggatják a nőket meg mi a kedvenc pózod meg ezek.
Normális nő nem ugy ismerkedik hogy b.zi vagy e, voltàl e pasival szeretnél e lenni szereted e az orált meg akármi ahogy a pasik ismerkednének..
Létezik olyan, hogy "meleges hang"?
Nekem az egyetlen figura, akinél felmerült a "de idegesítő köcsög hangja van" az Markovits Tamás színész szinkronja a Gyűrűk ura kettőben, annál a nárcisztikus tündénél, aki szerencsére nem szerepel sokat, mert kinyírják.
Nem inkább a beszédstílusra gondolsz? Sok meleg veszi fel azt az idegesítően affektáló stílust, ami Steiner Kristóf, Lakatos Márk meg a többiek csinálnak...
Tökéletes - és kissé sértő - paródiája egy sorozatban:
https://www.youtube.com/watch?v=xHie8OjDu9U&t=289s
Ez a viselkedés tényleg elég idegesítő, kivéve ha olyan a közeg. De rohadtul nem ilyen minden meleg ember, így a "meleges hang" kicsit furcsa kifejezés.
Szerintem ennél van rosszabb: az ilyen "fankadeli"-féle "menőőő vagyok és csak monotonon mondom a szavakat menőn" stílus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!