Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik nő külseje tetszik jobban az alábbi kettő közül?
Mindkét nőről van egész alakos és közeli kép is. Mindegyik kép viszonylag friss, max fél évesek. Hírességekről van szó.
Ariana:
Egész alakos:
Közeli:
Lana:
Egész alakos:
Közeli:
Ez így nagyon egyértelmű, mert csóri Ariana Grande elég rossz bőrben van már egy jó ideje.
Amúgy valahol kettejük közt félúton van az optimum, főleg arcra, Ariana sokáig úgy nézett ki mint egy kislány, Lana meg a másik véglet, sokszor már-már ijesztő.
Női szemmel Ariane Grande nagyon szép, csinos, vonzó nő VOLT. Így képzelem el a "filigrán" nőt, kicsi és vékony, de arányos. MOST úgy néz ki, mint aki 10 éve nem volt friss levegőn és 5 éve fogyókúrázik és anorexiás. Egy tragédia. :(
Lana Del Rey-ről nem tudok semmit.
Feladtad a leckét, mert az egyik aszott múmia (Ariana) a másik meg olyan, hogy 2x be kell jönnie az ajtón, belém kell rúgnia, az arcomba kell köhögnie, hogy észrevegyem, annyira szürke kisegér az 1000+ plasztika ellenére, és ha átgondolom, hogy még jól is van fényképezve, sminkes, stylist, miegymás, lehet elmehetne maszk nélkül a szellemvasútra (Lana).
Ezért kisebb töprengés után Ariana mellett döntök, ugyanis ha eszik egy kicsit, nem lesz aszott.
Itt egy 6 évvel ezelőtti rövid klip Ariana Grande-ról:
https://www.youtube.com/watch?v=NaY91YjVbEM&t=42s
Itt látszik, hogy milyen az, amikor egészséges és jól van.
Sok nőnek azért nincs jó ízlése nőket illetően.
Aki túl sovány az tud taszító lenni.
Női szemmel nézve is Lanát mondanám szebbnek. Bocs, de egyetértek, Ariana most nagyon le van fogyva. És tökmindegy, mit mond a PR-szövegeiben, ez már kezd egészségtelen szinteket ölteni. És én is néztem a Wicked-et, nagyon tetszett, szuper film, gyönyörűek a zenék benne és csodásan énekel mindenki, de akkor sem érzem indokoltnak, hogy ennyire lefogyjon valaki. Nem egészséges, nem szép. És nem irigységből mondom, mert én sem vagyok kövér, de még csak túlsúlyos sem.
Az arc meg nyilván ízlés kérdése. Szerintem Ariana szemei kicsit furik, olyan marslakó-szerűek, de ugye nem is nekem kell tetszenie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!