Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A korban hozzátok illő nők kb. hány %-a tetszik annyira, hogy akár járnátok is vele, hány %-a tetszik csak annyira, hogy nem járnátok vele, de szexben azért benne lennétek és hány %-ukra igaz, hogy sem párkapcsolat, sem szex nem jöhet szóba?
Egy nővel e járnák!
szexkapcsolat szóba jöhet kb minden 30-40. nő
Más az arány Budapesten más kisebb városokban és más nagyobb városokban.
A fiatalabbak mind Pestre járnak dolgozni vagy fel is költöztek.
Nehéz százalékot mondani az összes nőről.
5-10% körül. Nem igazán tudom megítélni, mert szerintem valami buborékban élek, ahol 99% nem fidesz szavazó, nem cigány, nem aljamunkás (vagy ha igen, akkor meg is keresi vele a 4-500-at, és még a helyesírása se förtelem!!)
Szóval valahol a társadalom 30-40%-a nem kerül a látószögembe, és fogalmam sincs hogy tetszenének-e. Nemtom milyen egy fidesz szavazó. Azok még embernek számítanak?
Szexre elég sokat vonzónak találnék (10-ből mondjuk 7-9), párkapcsolatra egy kezemen meg tudnám számolni, hány olyannal találkoztam, akinél ez komolyan megfordult a fejemben. Nyilván előbbi kérdés kinézet alapján eldönthető, utóbbihoz legalább minimális ismeret szükséges - ott csak azok közötti arányra gondolok, akiket ennyire megismertem.
F41
A 18-30 korosztály 60-70% szexre ok, járni max 10%.
30-40 korosztaly 30% szex, 1-2% jaras, 40 ev felett max 1% szex es 0% jaras.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!