Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek azt mondom, hogy jól esne, ha néha finom ételekkel várna haza és tisztaság fogadna miért kell állandóan azt érezniük, hogy én egy patriarchális elnyomó vagyok aki cselédet keres?
Figyelt kérdés
Itthon élek egyedül főzök, mosok soha életemben nem mondtam azt, hogy a nőnek a konyhában a helye, de úgy érzem azt se mondhatom ki, hogy jól esne, ha néha finomságokkal várna haza, tisztaságban fogadna, szereti az otthon melegét ezért, ha dolgozna azt home officeba tenné. Ez nem azt jelenti, hogy én csak a tökömet vakarnám, de néha ilyen klasszikus dolgok tök jól esnének nekem.tegnap 14:12
31/37 anonim válasza:
29es, mi az a kis pont pont pont az arra hivatott hogy mutassa hogy te mennyi mindent tudsz? Bár lehet jobb hogy így írtad mintha kifejtenéd mert amiket más kérdéseknél is összehordtál azok még bénábbak. Akinek meg nincs hosszú kapcsolata, lehet nem is akar, vagy ennek ellenére mégis van neki, mert itt elég sokan mindenféle élethelyzetből írtak én pl hosszú kapcsolatból nyilatkoztam a csak a nő takaríccson meg teremcse meg a zotthon melegét ellen, mert szerintem mind a kettőnknek kell ezért tenni.
32/37 anonim válasza:
31 keversz valakivel aranyom.
Továbbá sajnálom ha magadra vetted és én se írtam olyat, hogy a nő csináljon mindent!
De itt semmit nem tudni se a nőről, se a feriról.
35/37 anonim válasza:
32 Nem magamra vettem mert csak így ködösen húzol le valakiket ami elég sunyi dolog, akkor írnád ki hogy melyik vélemény melyik részére értesz ilyen lehúzó negatív szrt. Annyi hogy bejelzett a radarom amikor valaki így sunyiskodik. Nem szimpi, és kellemetlen mikor nem lehet tudni hogy mégis melyikkel van bajod, vagy mindegyikkel a sajátodén kívül? Mert az gáz, voltak itt normális hozzászólások.
36/37 anonim válasza:
Ha egy olyan kapcsolatban mondod ezt, ahol ez vagy KÖLCSÖNÖS, vagy te meg eltartod és ajándékokkal leped meg, oké. Ha ismerkedéskor, isten ments... olyannak ilyet nem mondunk, akivel még nem élünk együtt, hogy már menjen a parancsolgatás. Ha meg az a típusú, "kimazsizgatom a feminizmusból a fincsi dolgokat, de amúgy patriarchátus fincsi dolgok forever" gyökér, akkor lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!