Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek azt mondom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek azt mondom, hogy jól esne, ha néha finom ételekkel várna haza és tisztaság fogadna miért kell állandóan azt érezniük, hogy én egy patriarchális elnyomó vagyok aki cselédet keres?

Figyelt kérdés
Itthon élek egyedül főzök, mosok soha életemben nem mondtam azt, hogy a nőnek a konyhában a helye, de úgy érzem azt se mondhatom ki, hogy jól esne, ha néha finomságokkal várna haza, tisztaságban fogadna, szereti az otthon melegét ezért, ha dolgozna azt home officeba tenné. Ez nem azt jelenti, hogy én csak a tökömet vakarnám, de néha ilyen klasszikus dolgok tök jól esnének nekem.
tegnap 14:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Mesélek neked valamit a home office-ról, merthogy én abban vagyok: ma pl. beteg az egyik gyerekem, itthon van velem, miközben nekem dolgozni kell. Az, hogy itthon van a gyerek, azt jelenti, hogy nekem főznöm kellett, hogy legyen mit ennie normálisan, nem lehetett csak úgy összedobni egy szendvicset vagy ilyesmi. Ennek következtében kb. este 8-9-ig fogok ma dolgozni, mert nem tudtam normál munkaidőben csak a munkámmal foglalkozni.

Szóval marha szép elgondolás ez, hogy legyen a nő home officban és akkor téged várjon puccba vágott lakás meg finom vacsora, csak az a helyzet, hogy nem működik, mert akkor a munkájával nem tud végezni időben. Akkor meg az lenne a bajod, hogy este szex helyett rendszeresen a laptopon pötyög.

Egyébként engem is érdekelne, hogy ha ez jólesne neked, akkor időnként ugye te is várnád a nőt finom étellel és tisztasággal? Ugye? Mert hát lehet meglepő, de nekünk is jólesik.

tegnap 17:30
 22/37 anonim ***** válasza:
56%

"jól esne, ha néha finomságokkal várna haza, tisztaságban fogadna, szereti az otthon melegét ezért, ha dolgozna azt home officeba tenné."

Akkor keress olyan csicskát aki munka közben/után neked főzögetne, megteremtené ax otthon melegét még te hétvégén amikor nem dolgozol paprikáskrumplit tennél érte és az otthon melegéért csesznél tenni. :)

tegnap 18:35
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért néznek rád ferde szemmel, mert ez kb általános; nagy, felnőtt, önellátó, független férfiak simán visszavedlenek a tinikori énjükbe, amikor párkapcsolatuk lesz. Egyedül még ment az önellátás, de a nő mellett egyre inkább csak "besegítenek" a házimunkába, nem pedig kiveszik a részüket benne, és átveszik a tipikus férfi szerepeket, amikre csak nagy ritkán van tényleges szükség.

Ez pedig azt eredményezi, hogy a nőknek sokkal kevesebb szabadidejük van a férfiaknál.

A tény, hogy fekete pont a nőknél hogy te "szeretnéd ha finom étel és tiszta lakás várna" (állj be a sorba) tényleg a szexizmusra vezethető vissza, hiszen nagyon sok férfi él vissza a nők fizetetlen munkájával és társadalmi szerepével. Szóval a frusztrációdat irányítsd inkább a szexizmus felé.

tegnap 18:42
 24/37 anonim ***** válasza:
86%
Vedd fel home office-ban alkalmazottnak, titkárnő szakács házvezetőnő, de ehhez előbb vállalkozást kell csinálnod. Így adhatsz neki fizetést és a munkaidejét is meghatározhatod hogy mivel töltse.
tegnap 18:43
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus dolgok hiába esnek jól amikor már nem a múlt században élünk és egyre több nő még magának se főz, nem is tud. Tehát neked miért főzne? Amúgyis ketten vagytok a kapcsolatban és az nem ér, hogy te összecsapod a főzést, nem takarítasz ki rendesen, sőt sokkal ritkábban csinálod mint a párod, de ő home officeban neked kedveskedjen aztán rúgják ki. Együtt miért nem lehet az otthon melegét megteremteni? Anyukád hiányolod aki esténként a kakaóval kedveskedett, vagy mi bajod van kérdező? 🤔
tegnap 18:50
 26/37 anonim ***** válasza:
13%
Ne bántsátok kérlek. Utolsó igen. Az anyukáját. Vannak férfiak, akiknek hiányzott az édesanyjuk meleg szeretete és nem kapták meg ezt. Kedves kérdező. Szerintem egy párkapcsolat nem fog segíteni ezen a problémádon, minden rossz indulat nélkül. Érdemes dolgozni önmagadon mielőtt párkapcsolatba kezdel. Megismerni önmagadat teljes valójában. Majd változtatni és csak aztán keresni párt. Mert nem a párkapcsolat adja az örömöt, de még csak a szex sem. Érdemes tényleg elgondolkozni ezen ..
tegnap 20:07
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

#26 ezeknek a pasiknak inkább pont egy normális apa kép hiányzik. Anyjuk volt, sőt elkényeztette és úgy nevelte őket mintha debilek lennének.

Általában az inceleknél meg az ilyen életképtelen pasiknál jellemző, hogy az anyjuk infantilizálja, magához ragasztja őket, aztán felnőve azt hiszik, ha lesz egyszer barátnőjük, majd az fogja folytatni a nevelést, ellátást, kiszolgálást.

Sajnos a való életben is nagyon sok ilyet ismerek. Ezzel szemben csak egy-két olyan férfit ismerek, akik tényleg anya nélkül nőttek fel. Ők általában eléggé talpraesettek, nem várnak el all inclusive körülugrálást otthon.

tegnap 20:14
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Akkor az apae. De most, ha itt osztod neki az észt, az jobbá teszi őt? Ne haragudj, de jobbá teszi? Nem hiszem...
tegnap 20:25
 29/37 anonim ***** válasza:
28%
Azér nem csodálom sok nő/ férfi ilyen gondolkodással miért nem kell a kutyának se vagy miért nincs hosszú kapcsolata....
tegnap 21:00
 30/37 anonim ***** válasza:
Igen. Majd megtalálja a hozzá illőt. Ahogyan te is.
tegnap 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!