Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek azt mondom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek azt mondom, hogy jól esne, ha néha finom ételekkel várna haza és tisztaság fogadna miért kell állandóan azt érezniük, hogy én egy patriarchális elnyomó vagyok aki cselédet keres?

Figyelt kérdés
Itthon élek egyedül főzök, mosok soha életemben nem mondtam azt, hogy a nőnek a konyhában a helye, de úgy érzem azt se mondhatom ki, hogy jól esne, ha néha finomságokkal várna haza, tisztaságban fogadna, szereti az otthon melegét ezért, ha dolgozna azt home officeba tenné. Ez nem azt jelenti, hogy én csak a tökömet vakarnám, de néha ilyen klasszikus dolgok tök jól esnének nekem.
tegnap 14:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%

Este szendvicset eszünk, nem főttet. Ebédre párom rendel menüt, én vagy főzök ha van kedvem (2-3 napra előre, és csakis olyat ami max 15-20 perc alatt kész) vagy ha nincs kedvem akkor kimegyek ebédszünetben kaját venni az egyik közeli étterembe.

De az fizikailag kivitelezhetetlen lenne, hogy frissen főtt kajával "várjam haza" a párom, max ha szabit veszek ki akkor megoldható. (De nem fogok emiatt szabit kivenni)

tegnap 14:39
 12/37 anonim ***** válasza:
Persze, főleg, ha ő ér haza hamarabb.
tegnap 14:43
 13/37 anonim ***** válasza:
62%
7 Milyen hülye felfogás, hogy még cipekedni is mindig a nő cipekedjen vásárolgasson. Mikor ez jól bevált hogy sokszor a férfi megy vásárolni vagy együtt. Szerintem az a jó ha megbeszéljük mikor melyikünk főz, vagy mikor rendelünk, mert az kellemetlen ha pl hozott friss főtt kaját én meg főztem, vagy ő is vett valamit hogy főz meg én is. Ez a mikor mi lesz a kaja ez napi szintű téma kell legyen, ez van, minden nap kell enni valamit.
tegnap 15:11
 14/37 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, ez működhet, ha akkor a nő meg nem napi 8 órában kell dolgozzon és te vagy a fő keresethozó. Az nem működik, hogy munka után még boltba menjek meg főzzek, hogy “úgy várjam” a másikat. Ha magamra főzök akkor meg eleve 2-3 napra szoktam, de csak valami 20 perc alatt összedobós dolgot. Komolyabbat csak hétvégén szoktam felváltva a párommal. Van, hogy ő főz, mert így fair.
tegnap 15:33
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert fordítva nincs meg ez az elvárás a férfi felé. Pedig a nőknek is jólesik ugyanez. Egyébként meg keress ilyen nőt és jól jár mindenki.
tegnap 15:41
 16/37 anonim ***** válasza:
85%
Ahhoz hogy valakit "várni" meg "fogadni" lehessen mindenféle hülyeségekkel, nos ahhoz otthon kell lenni. De nem home office-ban dolgozóként, hanem eltartottként. Innentől kezdve lehet továbbgondolnod a butaságod kérdező.
tegnap 16:21
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha te is így várod haza a párodat, visszatérünk a témára.
tegnap 16:53
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanád, hogy te mégis mit teszel bele a kapcsolatba, amivel ezt kompenzálod??? Csak úgy miért csináljon egy nő több munkát otthon mint te?? Meg mit várod el, hogy Home Office-ozzon?? Semmi közöd hozzá! Takaríts meg főzz te is ugyan annyit! Vagy miért kellene neki több mindent csinálnia?
tegnap 17:16
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt te is megteheted neki.

Ha te semmit nem adsz bele a kapcsolatba, ne legyenek elvárásaid sem.

tegnap 17:24
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
"Itthon élek egyedül főzök" - És a nő hol él? Ő is egyedül főz? Hol várna haza? Nem egészen értelek.
tegnap 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!