Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek azt mondom, hogy jól esne, ha néha finom
ételekkel várna haza és tisztaság fogadna miért kell
állandóan azt érezniük, hogy én egy patriarchális
elnyomó vagyok aki cselédet keres?
Figyelt kérdés
Itthon élek egyedül főzök, mosok soha életemben nem mondtam azt, hogy a nőnek a konyhában a helye, de úgy érzem azt se mondhatom ki, hogy jól esne, ha néha finomságokkal várna haza, tisztaságban fogadna, szereti az otthon melegét ezért, ha dolgozna azt home officeba tenné. Ez nem azt jelenti, hogy én csak a tökömet vakarnám, de néha ilyen klasszikus dolgok tök jól esnének nekem.
Nálunk klasszikus felállás van, a férfi többet hoz a konyhára, én otthon teszek többet. Ebédet mindkettőnknek előre főzöm, csomagolom, vacsit szintén én intézem. Ha klasszikus háztartásra vágysz, olyan nőt kell keresned, aki hasonlóan gondolkodik, klasszikus, régivágású értékrenddel bír.
tegnap 14:18
2/36 anonim válasza:
Akkor keress sokat, hogy eltartsd őt, míg ő otthon háztartasbeli.
Ez a klasszikus családkép. Ahogy te elvárod, úgy ő is elvárhatja
tegnap 14:19
3/36 anonim válasza:
Szerintem is fair, ahogy sok nőnek meg jól esnek a drága ajándékok, meg ha részben vagy egészben eltartják. Mindenki azt vár el amit csak szeretne.
tegnap 14:24
4/36 anonim válasza:
Na van egy képed, valósítsd meg. Vannak ilyen nők biztosan találsz majd. Sok sikert kívánok neked szívből!:)
tegnap 14:25
5/36 anonim válasza:
Sztm nem egy nagy dolog főzni és úgy várni haza...persze ha amúgy tényleg kiveszed a részed és te is kedveskedsz neki hasonlóan.
N 32
tegnap 14:26
6/36 anonim válasza:
Nekem jelenleg olyan a munkám, amit nem lehet home office-ban végezni, de a home office sem azt jelenti, hogy akkor közben takarítgat meg főzőcskézik az ember😃 Esetleg amit az utazáson megspórol az ember, azt az időt lehet erre fordítani a munkaidő után.
Egyébként nincs gond azzal, hogy ez neked jól esne, de ne legyen elvárás, ha te nem teremted meg a körülményeket ahhoz, hogy ezt gond nélkül tudja teljesíteni a nő. Ha nekem elég lenne, hogy otthon 4-6 órában dolgozom mondjuk customer supporton vagy ilyesmi havi 240 nettóért, amit zsebre rakhatok majdnem 100%-ban, akkor szívesen rendet rakok meg főzök valami ebédet a maradék időben.
tegnap 14:26
7/36 anonim válasza:
Igazából, ha egy nő szeret (eléred, hogy szeressen, úgy viselkedsz vele), akkor ezeket a dolgokat magától csinálja. Persze vannak lusták, akik sosem fognak ilyeneket megtenni Vilmos hercegnek sem, de te nem azokat keresed. Nagyon sok házias nő van. Menj ki szombat reggel a piacra és nézd meg hányan vásárolnak a hétvégi ebédhez.
tegnap 14:28
8/36 anonim válasza:
Mert a nőknek ugyanannyira jól esne ezekre hazaérni, vagy legalább pihenni egyet a munkanap végén... :D
Én pl nem tudnék mit kezdeni ilyen megjegyzéssel, átlagosan 2 órával később érek haza melóból mint a párom, és nem fogok nekilátni főzőcskézni még este 7-kor.
tegnap 14:29
9/36 anonim válasza:
S te cserébe mit nyújtasz a kapcsolatban? Felezitek a házimunkát, teendőket, próbálsz folyamatosan a kedvében járni? Ha igen és mégis az általad leírtak a reakció akkor simán csak nem passzoltok össze. Nem vagy köteles egy olyan kapcsolatba beleragadni ahol a felek között túl nagy a szakadék.
tegnap 14:30
10/36 anonim válasza:
#8 Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy másoknál hogy megy. Akkor pl te sem eszel este vagy viszel másnap? Én két-három naponta főzök, azt visszük. Így heti két estét visz el a főzés. Munkahelyen rendeltek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!