Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nő miért elutasító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő miért elutasító olyankor, ha utcán megszólítják, vagy ismeretlen ír neki közösségi oldalon?

Figyelt kérdés
A megismerkedés lényege, hogy ismeretlenből ismerős lesz. Miért tartják ezt sokan furcsának?
tegnap 12:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert A, félelemkeltő tud egy ilyen lenni; B, honnan lehet tudni elsőre, hogy a címzettnek nincs-e már családja?; C, lehet, hogy van valamilyen pszichés problémája, de nem feltétlen látszódik elsőre: így tényleg para lehet neki egy külsős érdeklődő; D, lehet, hogy nem is kívánja a kapcsolatot; E, lehet, hogy neki elég a szűk családja (tehát szülők, tesó).

Egy random ismerkedés így nagyon necces tud lenni, hogy épp kivel szeretnél összejönni.

tegnap 17:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Utcán ismerkedés nekem oké, főleg ha előtte volt már némi szemkontaktus, felmérte a másik, hogy a másik vevő-e rá (vagy lrgalább nem úgy megy oda, hogy a másik látványosan siet vagy telefonál, és a legkevésbé fontos dolog neki éppen vmi idegennel való jópofizás). Viszont a közösségi médiában ismerkedés az nekem sem tetszik. Annak, legalábbis én fent vagyok, nem az a funkciója... és baromira zavar, hogy azt hinném, vmi fontos dologról ír vmi ismerősöm, erre "cijjja, te nem ismersz engem, én sem téged, de naon dögös / szimpi vagy, ismizzünk".
ma 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!