Miért nem tudom rávenni magam ,hogy odamennyek ismeretlen nőkhöz és megszólitsam őket ?
1# A kisfarkaknál a gyenge szinonimája a punci? Nem semmi, hogy kb. az életeteket odaadnátok, ha azon múlna hogy egyszer is hozzájussatok. Amikor meg egymás között páváskodtok meg vetítetek akkor a punci egy szitokszó?
Szerencsétlen lúzerek.
"Miért nem tudom rávenni magam ,hogy odamennyek ismeretlen nőkhöz és megszólitsam őket ?"
Talán azért, mert elkuldenenek a halál fszara? Én legalábbis elkuldom azt, aki ilyen ócska módszerrel jön.
3# "Én is félek a lekoptatástól, azért nem megyek oda senkihez, csak megnézegetem."
És ugyan mi bajod lenne, ha azt mondaná 100 lány, hogy nem? A nem szótól ennyire fél egy ivarérett férfi/fiú? Az, hogy az ő ízlésének nem felelsz meg olyan azért lehet, nem?
Ha valaki nagyon megtetszik tessék hozzá odamenni, és: nagyon szépnek talállak, szeretnék veled beszélgetni, mit szólnál hozzá? Ráérsz most? Ha nem ér rá nem adod föl, kérdezed, hogy megadhatom-e a számom és ha később úgy döntesz találkoznál velem akkor jelentkeznél, vagy ha te megadod a számod én holnap délután felhívlak.
Ez szerintem annyira kulturált és nem tolakodó, hogy lesz aki végül bejön. A lányok is izgulnak egy ilyen helyzetben, nekik is nehéz, hogy egy rendes fiú vagy hasfelmetsző Jack áll ott vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!