Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudom rávenni magam...

Miért nem tudom rávenni magam ,hogy odamennyek ismeretlen nőkhöz és megszólitsam őket ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 22:40
1 2
 1/15 Shai-Hulud ***** válasza:
84%
Talán mert szégyelled a helyesírásodat...
2022. febr. 16. 22:58
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Én sem megyek oda idegenekhez, lehetett is volna sok lehetőség bevásárlóközpontban ott körözött körülöttem a csaj, nézett ki a fejéből mintha annyira érdekelné a termék, figyelgettük is egymást de ennyi, csíra voltam. De most komolyan, mit kéne tennem, szólítsam meg azt aki felfigyel rám? Én is félek a lekoptatástól, azért nem megyek oda senkihez, csak megnézegetem.
2022. febr. 16. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

1# A kisfarkaknál a gyenge szinonimája a punci? Nem semmi, hogy kb. az életeteket odaadnátok, ha azon múlna hogy egyszer is hozzájussatok. Amikor meg egymás között páváskodtok meg vetítetek akkor a punci egy szitokszó?

Szerencsétlen lúzerek.

2022. febr. 16. 23:00
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, de idegen nőket minek kéne leszólítanod? Nagy részük lehet tolakodásnak, vagy nyomulásnak érezné és lekoptat.
2022. febr. 16. 23:00
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Én se merem, mert fejbe ba**na a táskájával, és elmenekülne😐
2022. febr. 16. 23:19
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

"Miért nem tudom rávenni magam ,hogy odamennyek ismeretlen nőkhöz és megszólitsam őket ?"

Talán azért, mert elkuldenenek a halál fszara? Én legalábbis elkuldom azt, aki ilyen ócska módszerrel jön.

2022. febr. 16. 23:23
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

3# "Én is félek a lekoptatástól, azért nem megyek oda senkihez, csak megnézegetem."

És ugyan mi bajod lenne, ha azt mondaná 100 lány, hogy nem? A nem szótól ennyire fél egy ivarérett férfi/fiú? Az, hogy az ő ízlésének nem felelsz meg olyan azért lehet, nem?

Ha valaki nagyon megtetszik tessék hozzá odamenni, és: nagyon szépnek talállak, szeretnék veled beszélgetni, mit szólnál hozzá? Ráérsz most? Ha nem ér rá nem adod föl, kérdezed, hogy megadhatom-e a számom és ha később úgy döntesz találkoznál velem akkor jelentkeznél, vagy ha te megadod a számod én holnap délután felhívlak.

Ez szerintem annyira kulturált és nem tolakodó, hogy lesz aki végül bejön. A lányok is izgulnak egy ilyen helyzetben, nekik is nehéz, hogy egy rendes fiú vagy hasfelmetsző Jack áll ott vele szemben.

2022. febr. 16. 23:30
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Puding vagy, megrémít a tömeg? Neked Black Friday kiképzésre van szükséged.
2022. febr. 16. 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Hé haver, tudom mit érzel. Én 1x próbáltam meg, azt őrszoba lett a vége, mert azt hitték, szatír vagyok. 😞
2022. febr. 17. 00:02
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
#4 csak nem te is a beszari tábor erősítője vagy? :D
2022. febr. 17. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!