Lányok! Szívesen fogadjátok, ha csak úgy ismeretlen fiúk megszólítanak benneteket közterületen?
Nagyon nem szeretem.
Valószínű egy régebbi eset miatt.
Az még elmegy ha útbaigazitást kér,de olyan is volt hogy ez megtörtént aztán ment tovább az ellenkező irányba amerre amúgy is tartott.
Én sem szeretem.
Tavaly volt egy olyan eset, hogy buszpályán ülve, odajött hozzám egy srác, megkérdezte hány óra, mire válaszoltam (leolvastam a felettünk lévő analóg óráról), megköszönte és ment tovább. Telefonozva. Nyáron volt, csuklóján láttam az óráját is.
Meg úgy is többször jártam, hogy tőlem is útbaigazítást kértek, segítettem, aztán elindultak a teljesen ellentétes irányba mint, amit előtte mondtam.
Nem szeretik. De nem csak ők, a fiatalabb generáció közül a férfiak/fiúk sem szívesen kerülnek beszélgetésbe.
Az idősebb generáció szokása ez, hogy mondják a magukét megállás nélkül.
Én egészségügyben tanulok, egyszer vétettem egy nagy hibát, hogy őszintén elmondtam egy idősebb asszonynak ezt. Na onnantól kezdve csak azt hallgattam, hogy milyen egészségügyi problémái vannak és, hogy milyen leletei vannak. Elővett a táskájából egy 600 oldalas zárójelentést és elkezdte nekem olvasgatni.
Azt hittem megőrülök.
6
a fiatalok közül sem mindenki olyan antiszociális mint te, én például szeretek beszélgetni másokkal
21F
#8 Hol írtam, hogy én nem szeretek?
Én is szeretek (bár nem mindig, meg nem akárkivel, de ha kellemes a partner akkor általában vevő vagyok rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!