Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Szívesen fogadjátok,...

Lányok! Szívesen fogadjátok, ha csak úgy ismeretlen fiúk megszólítanak benneteket közterületen?

Figyelt kérdés
Pl. utcán, buszon stb. Lehet ez útbaigazítás kérése is, vagy akár az is, ha azt akarja mondani hogy tetszel neki, vagy meg is hív valamire. Előre nem tudod, mit fog mondani, csak megszólít. Hogy reagálsz?
aug. 30. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%

Engedd el az itteni válaszokat! A fele azt se tudja hogyan kell kimenni az utcára vagy megszólalni.

Ha magabiztos vagy meg egy kicsit jóképű már mehetsz is oda! Főleg ha szembe jön veled az utcán és észreveszed, hogy ő is néz. Nem mindenki antiszoc mint itt.

aug. 31. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem antiszocság. Ez simán az, hogy senkit nem érdekel, mire áll a faszotok.
aug. 31. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem velem miért állnak szóba random nők az utcán. Azt tudom, hogy az itteni ‘nők’ a valós életbeliek teljesen ellentétei! Már jópár helyen leírtam, hogy hiába pontoztok le és adtok ellenkező válaszokat akkor is sikerül 1-2 kérdezőt felmotiválnom, hogy kilépjen, meglépje azt a szintet amit nem mer és sikerrel jár! Aztán privátban ír, hogy köszöni a segítséget, tippet sikerrel járt…

Aki ezt olvassa annak is üzenem, hogy ne az itteni ‘nők’ véleményére adjon! A fele férfi a fele pedig olyan akit bottal se piszkálnál meg! Mindent bele srácok, ne a netes félrevezető b**omságokra hallgasatok!

aug. 31. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!