Ki hogyan szeret másokat megszólítani, illetve hogy szereti, ha őt megszólítják ismeretlenül?
Figyelt kérdés
A harmadik ponthoz annyi magyarázat, hogy nekem furcsa lenne, ha két huszonéves bármilyen helyzetben is magázódna (még ha honvédség, akkor is), de nyilván van, aki meg így szereti. Tartsuk ezt tiszteletben.2022. júl. 24. 07:40
A kérdező szavazást indított:
Leginkább tegeződni szoktál mindenkivel
Alkalomnak megfelelő helyzetekben magázódás, egyébként tegeződsz
Maradjunk a magázódásnál, életkorra tekintet nélkül is
26 szavazat
1/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Hivatalos szerveknél magázodnak ahogy néztem főként, vagy a nagyon időseknél a nyugdíjas rétegnél. Az annál fiatalabb réteg általában leszokott b.szni hogy miért magázodom.🤣 Jogosan mert ha 1 fiatalabb magázodik nekem akkor én is inkább öregebbnek érzem magam mit sem megtisztelve🤣
2/5 anonim válasza:
Magazodas, ez egyértelmű. Kivéve, ha gyerek a másik fél, max 12-13 éves korig. A "nekem furcsa lenne, ha két huszonéves bármilyen helyzetben is magázódna" részhez annyit, hogy a húgom 45 éves, kb 16nak néz ki, mindenki letegezi. Kimondottan sértő, amikor pl a bankban az ügyintéző köszönés után az "anyukád hol van" kérdéssel indít...
3/5 anonim válasza:
Nem szeretem ha megszolitanak ismeretlenul
4/5 A kérdező kommentje:
3-as, ezt úgy értettem, hogy elmész pl. hivatalos helyre és ott az ügyintézővel, vagy a boltban a fiatalabb eladólánnyal stb. ahol ti korábban nem ismertétek egymást, csak ott, abban a konkrét helyzetben találkoztok, tehát nem abban az értelemben gondoltam, hogy random ismeretlenül valaki leszólít az utcán.
2022. júl. 25. 13:30
5/5 anonim válasza:
Nem szeretem ha magaznak es en se szeretek magazni. Idosebbeket persze nem tegezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!