Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért elutasító olyankor, ha utcán megszólítják, vagy ismeretlen ír neki közösségi oldalon?
Mert pl. nem akarnak ismerkedni?
Vagy csak nem éppen ott?
Bárki bármit mond, a nők kezdik az ismerkedést. Csak olvasni kell a jeleket. Ha kedvesen mosolyog rád, akkor valószínűleg nem bánja a leszólítást. Viszont ha jobban már nem is tudná más irányba tekerni a fejét vagy az agyáig nyomja a fülesét szem lesütve, valószínűleg nem vágyik ismerkedésre.
Az a gond, hogy a férfiak nagy része nem figyel ezekre a jelekre. És az ilyen ostoba videók még meg is erősítik őket, hogy boldog boldogtalanra, kéretlenül nyomuljanak.
1-es!
Tételezzük fel, hogy akar ismerkedni, akikről eszembe jutott a kérdés, ők akarnak, de szinte felháborodott bejegyzéseket olvastam, hogy utcán megszólítják, ismerelenül írnak nekik. Értetlenkedve kérdezik, hogy mi jár annak a férfinak a fejében, aki ilyet tesz.
A kérdés pedig pont erre vonatkozik, hogy éppen ott miért nem?
Eleve: van párom. Nem ismerkedek senkivel. :D
Másrészt meg nem azért vagyok az utcán mert dumcsizni akarok, hanem mert megyek valahova, nem szeretem ha feltartanak bármivel.
Ha az utcán megyek akkor valahova megyek, dolgom van.
A közösségi oldal meg nem társkereső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!