Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nő miért elutasító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő miért elutasító olyankor, ha utcán megszólítják, vagy ismeretlen ír neki közösségi oldalon?

Figyelt kérdés
A megismerkedés lényege, hogy ismeretlenből ismerős lesz. Miért tartják ezt sokan furcsának?
tegnap 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Mert pl. nem akarnak ismerkedni?

Vagy csak nem éppen ott?

tegnap 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Bárki bármit mond, a nők kezdik az ismerkedést. Csak olvasni kell a jeleket. Ha kedvesen mosolyog rád, akkor valószínűleg nem bánja a leszólítást. Viszont ha jobban már nem is tudná más irányba tekerni a fejét vagy az agyáig nyomja a fülesét szem lesütve, valószínűleg nem vágyik ismerkedésre.

Az a gond, hogy a férfiak nagy része nem figyel ezekre a jelekre. És az ilyen ostoba videók még meg is erősítik őket, hogy boldog boldogtalanra, kéretlenül nyomuljanak.

tegnap 12:39
 3/12 A kérdező kommentje:

1-es!

Tételezzük fel, hogy akar ismerkedni, akikről eszembe jutott a kérdés, ők akarnak, de szinte felháborodott bejegyzéseket olvastam, hogy utcán megszólítják, ismerelenül írnak nekik. Értetlenkedve kérdezik, hogy mi jár annak a férfinak a fejében, aki ilyet tesz.

A kérdés pedig pont erre vonatkozik, hogy éppen ott miért nem?

tegnap 12:40
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Az, hogy valaki akar ismerkedni, nem azt jelenti, hogy pont veled akar, vagy random figyelmetlenekkel, akik nem veszik észre a jelzéseit...
tegnap 12:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Majd ha szeretnék ismeretlenekkel ismerkedni, jelzem úgyis. Pl neten írhat, ha eleve fent vagyok ismerkedős oldalon, appon, az, hogy van egy Facebook profilom, nem zöld jelzés. Utcán meg ha rá se nézek valakire, az is elég jó jel arra, hogy nem érdekel, nem vagyok ismerkedős kedvemben.
tegnap 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Mert kvara nem jó pasi

Azért

tegnap 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Eleve: van párom. Nem ismerkedek senkivel. :D

Másrészt meg nem azért vagyok az utcán mert dumcsizni akarok, hanem mert megyek valahova, nem szeretem ha feltartanak bármivel.

tegnap 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Foglalt vagyok, ennyi.
tegnap 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Ha az utcán megyek akkor valahova megyek, dolgom van.

A közösségi oldal meg nem társkereső!

tegnap 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbben nem szeretik, ha csak úgy rájuk rontanak, hogy akkor most ismerkedjünk. Egy ismerkedésnek jobb esetben van valami apropója.
tegnap 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!