Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik le vajon egy ilyen nő fejében?
Van valaki, akivel csomó ideje "boldogitjuk" egymást. Én nagyjából az elejétől kezdve többet akartam, ő nem, mégis olyanokat mond hogy velem érzi magát a legjobban, annyira mint még soha senkivel sem. Hosszú lenne leírni az egész történetet, de volt már köztünk minden, laktunk együtt is. Szokása hogy tiltogat, de nem csak engem, kb mindenkit, a saját anyját is. Most hetekig tiltva voltam, erre szombaton átjött, iszogattunk, egész jó este volt, mondta mennyire fáj minden, megmasszíroztam, kavartunk is (nem szexeltünk sajnos). Mondta hogy lakjunk együtt meg csináljunk valami közös vállalkozást mert szerinte csomó jó ötletünk van.
Meg olyasmiket mondott hogy nem bírja nélkülem és hogy mennyire hiányzom, holott ő tiltott le.. aztán lehet csak a pia miatt mondta. Hazament vasárnap dél fele, tegnap 2 fele pedig látom, hogy megint le vagyok tiltva. Direkt nem írtam neki, mert gondoltam csak az oltást fogom kapni hogy minek kavartunk, ő se írt, viszont szinte percre pontosan 48 órára rá letiltott, a feloldás után, amint engedte a rendszer az újbóli tiltást. Azt furcsállom hogy Messengeren nem (láttam mikor elérhető), pedig ott korlátlanul lehet tiltogatni.
Tavaly voltam vele dokinál, azt mondta az orvos hogy bipoláris, de szerintem nárcisztikus is, az ilyen tiltogatós dolgai miatt többek közt, nem lehet vele normálisan megbeszélni semmit mert szó szerint fogja magát és elrohan, vagy ha a neten beszélünk rámolt egy litániát, aztán a választ se várja meg, letilt miután elküldte.
Ő amúgy 25 éves, én 32.
Tudja ő is hogy beteg, néhány nagyobb megzuhanás után változtatni is akarna, legalábbis ezt mondja, de szerintem pár nap alatt úgy érzi minden rendben és leszarja, majd kezdődik az egész előlről.
Októberben megkért had lakhasson itt, mert otthon nem bírja az anyjáékkal, mondtam neki hogy persze, jöjjön csak, ez nem is kérdés, úgyis laktunk már együtt, meg lenne társaságom. 1 napot volt itt, aztán ment haza. Pár hétre rá megint mondta az otthoni légkört, de akkor beolvastam neki hogy szerintem neked ez marha jó, élvezed, az állandó balhéban érzed jól magad, mert ha annyira szar lenne akkor maradtál volna, mert itt senki nem bszogat, megvan mindened, de nem volt jó. Erre ment a sírás hogy mekkora fsz vagyok, hogy mondhatok ilyet hogy élvezi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!