Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi zajlik le ilyenkor a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik le ilyenkor a férfi fejében, ha ezt csinálja?

Figyelt kérdés
Együtt dolgozunk, ő mindenkivel nagyon keveset beszél, csendes. Észrevettem, hogy egy ideje folyton nézett, segített, ezt viszonoztam, mert titokban nagyon tetszik. Viszont, nekem volt párom, erről tudott (ő egyedülálló). Nemrég szakítottunk a párommal. Előtte a munkatársam nem keresett már 2-3 hete, próbált nem is nézni felém. Ez hirtelen volt számomra, mert azt megelőzően 2-3 hónapig keresett, néha finoman hozzáért a kezemhez pl., illetve leült beszélgetni, mikor lehetett. A visszavonulását követően nem kerestem, nem mertem erőltetni a társalgást, de azóta (mióta tudják a cégnél a szakításomat) ő jön oda, mellém ül az ebédlőben. Voltak régen kis közös vicceink, amikkel most újra megnevettetett. Nem tudok most kiigazodni rajta. Nekem egy kicsit nehéz 10 éves kapcsolat vége után, de úgy érzem, felé nyitott lennék. Mit tennétek? Várjak, hogy lép-e valamit, hagyjam, hogy legyen, ahogy lesz? Ez a közös munkát nem zavarja (ott bent nekünk nem kell nagyon beszélgetünk, nincs sok dolgunk egymással, külön munkafolyamatot csinálunk, szünetekben szoktunk dumálni, amikor odajön hozzám). Szívem szerint próbálnék közeledni, de félek, mert egyszer óvatosan felhoztam, hogy kávézhatnánk cégen kívül egyet, de nem adott választ (és ezért sem értem főleg, hogy mit akar, mert - szerintem - ha nem kapok választ, az egy Nem-mel ér fel. De lehet, hogy tévedek).

2022. máj. 29. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom mi zajlik a fejében, de töketlen lehet 😃
2022. máj. 29. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"egyszer óvatosan felhoztam, hogy kávézhatnánk cégen kívül egyet, de nem adott választ"

Ez mikor volt? Akkor, amikor még párkapcsolatban voltál, vagy amikor már nem, és a kollégád is tudott a szakításról?

Ha még akkor párkapcsolatban voltál, vagy a kollégád még nem tudott a szakításodról, akkor nyilván egyszerűen csak más párjával nem akart kikezdeni. Akkor érdemes most újra finoman előhozni ezt.

2022. máj. 29. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet feladta. Vagy most a szabad terep ijeszti meg. Vagy attól fél mi van ha félreérti és ő lesz köcsög.
2022. máj. 29. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Várd meg, míg ő kezdeményez.

Most épp elég, hogy szívesen beszélgetsz vele.

2022. máj. 29. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem is kávézással (különösen ha ezt nem szívesen vennéd), de nyugodtan biztasd gesztusokkal a közeledését.

Pl megpróbálhatod, hogy szünetben te mész oda hozzá, ahelyett, hogy ő jönne hozzád, mosolyogj sokat, nevess a viccein, esetleg megpróbálhatsz te is finoman hozzáérni.

2022. máj. 30. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Érj hozzá te is, keresd a társaságát, írj rá valamelyik este, mutass egy kis érdeklődést te is.

Simán felvetheted újra a közös programot is.

2022. máj. 30. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!