Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez taszító egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez taszító egy nőben? Vagy mi az a szint ahol még nem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Olyan típus vagyok emberileg aki szívesen ugrat másokat, húzza az emberek agyát és fordítva sem veszem rossz néven. Tehát heccelem őket és ha ők is engem, abszolút vevő vagyok rá. Nem csak férfiakkal akik tetszenek, hanem úgy általában bárkivel akit szimpatikusnak találok.

Viszont tudom magamról, hogy néha akaratlanul is túl sok tudok lenni és néha azt érzem lehet megbántok másokat, de természetesen nem szándékosan.

Aki tetszik, azt az embert is sokszor ugratom. Volt olyan akivel ez kölcsönös volt, látam hogy nem bánja.

Nem olyan rég azonban lehet megbántottam valakit aki lehet elkezdett tetszeni. Nem voltam teljesen biztos benne hogy félreéetette-e vagy sem csak nem olyan volt a szituáció hogy hosszasan elkezdjem magyarázni, hogy nehogy félreértse.

A jövőre való tekintettel szeretném tudni: mi az a szint ami már lehet túl sok? Tudom, nem vagyunk egyformák de mégis valami mankó jól jönne.

Egyébként sokszor megnevettetem az embereket, sokat mosolygok (megint csak úgy általaban is), de természetesen ha ott van valaki aki tetszik akkor némileg en is sutább leszek. Nem szeretném túltolni.

A másik ugratása nők részéről taszító/ rossz dolog? Vagy mi a szint ahonnan már inkabb rossz?

2022. máj. 29. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Én bírom
2022. máj. 29. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, nem vagyunk egyformák"

Ezért nem lehet mankót adni. Talán annyi, hogy ugyanazt a heccet megjátszani 25-ször valószínűleg már nem lesz vicces. De lehet, hogy van, akinek már az első sem lesz az.

2022. máj. 29. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan dolgokkal viccelődj, amit ha neked a számodra legfontosabb személy mondaná, nem bántana. Van aki elfogadja a stílusod, van, aki nem.
2022. máj. 29. 12:24
 4/12 A kérdező kommentje:

#3 ez egy jó tanács, köszönöm

Csak ugye nem mindenkinek ugyanaz az ingerküszöbe.

2022. máj. 29. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én 'legrosszabb' tulajdonságom férfiként a párom szemében, hogy néha túltolom a viccelődést, a másik agyának húzását, szóval amit te is írst. Nem szokta jó néven venni néha, ilyenkor meg is beszéljük, hogy ez már sok. Amúgy ez nem okoz gondot, mindketten figyelünk erre, tolerálunk is, és nem is lesz említesre méltó probléma belőle.

Szóval én személy szerint benne vagyok ezekbe, de mint látod, aki nem is szereti túltolni azzal is együtt lehet így élni :D

Annyi, hogy akit nem ismerek igazán, annál nem csavarom kezdésnél 100%-ra ezt, hanem kipuhatolom kicsit. Látszik, ha valaki nem vevő erre. Aki meg igen, az egy kezdő kis hülyeségre is úgy fog rögtön reagálni. Szóval szerintem ez alapvetően jó tulajdonság, csak tudni kell kezelni, kivel milyen szinten állsz, olyan mértékben rázúdítani ezt.

2022. máj. 29. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztalom, hogy az ilyen heccelős hölgyek a "kedvenc kollégák", akit szívesen elhívnak a férfiak munka után egy fesztelen sörözésre, DE komoly párkapcsolatra mégis a kissé higgadtabb (ettől függetlenül nem unalmas vagy merev), szolidabb jellemű nőket választják.
2022. máj. 29. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:

"Csak ugye nem mindenkinek ugyanaz az ingerküszöbe."

Pont ezért írtam, hogy van, akinek simán belefér a te "szinted" is, ezért keress olyan embert, aki elfogadja ezt. Hosszú távon ha egy olyan partnered lenne, aki nem bírja a beszólásokat, csak neked lenne rossz, amiért folyton vissza kell fognod magad.

2022. máj. 29. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön, de én is ugyanilyen vagyok. Amikor már tényleg túltolom azt azért észreveszem, de sokszar van olyan hogy elgondolkodom rajta hogy ezt már lehet nem kellett volna.
2022. máj. 29. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem ismerünk téged, nehéz néhány sorból megítélni, hogy mi a sok.

Ha ezt azért csinálod, hogy felhívd magadra a figyelmet, ha ez lényegében humorba csomagolt magakelletés, az arról árulkodik, hogy nincs rendben az önértékelésed, folyamatos külső megerősítésre van szükséged, hogy milyen vicces, szexi és jófej vagy.

2022. máj. 29. 13:17
 10/12 A kérdező kommentje:

#9 ezen még sosem gondolkodtam. De ha őszintén átgondolom akkor nem a figyelemfelhívás a lényeg, egyszerűen csak ilyen vagyok. Őszintén jön, többnyire olyan emberekkel csinálom akik szimpatikusak, akiket kedvelek. Talán így próbálok kissé közelebbi kapcsolatot kialakítani.

Szóval sosem az van a fejemben, hogy előre kitervelem, hogy na majd neki mondok valamit, amire felfigyelhet. Csak spontán jön, ha éppen olyan irányt vesz a beszélgetés.

2022. máj. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!