Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől termelődik a férfiaknál a hormon szint és a sperma?
A hormonszint nem tud termelődni, csak a hormonok... Többszörös visszaszabalyozás van és tulajdonképpen serdülő kor után az agyban lesz egy kis jelzés, ami kihat különböző szinteken a hormontermelő mirigyekre, végül a herében termelődik a spermium, hormonok hatására.
De a lényeg, önkielégítéssel nem tudsz hatni
Na bocsi, folytatom.
Szóval az önkielégítés ne zavarjon, nem is csinálod sűrűn, de a hormonok állnak a háttérben. Ami a cukrot meg a stresszt illeti: a stressz mindenre kihat, a cukornak viszont ehhez nincs köze.
"a herében termelődik a spermium, hormonok hatására"
És hogyan akadályozhatom meg azt, hogy ezek a hormonok termelődjenek? Ha lesz barátnőm, azt akarom, hogy csak őmiatta termelődjenek majd, ne pedig mindig...
Hát idővel autómatikusan beindul ez a folyamat,nem befolyásolja amit írsz, hasonlók, ez az élet rendje, a hormonok beindulnak és gondoskodnak, hogy termelődjön sperma a szaporodás, a fajfenntartáshoz.
Serdülő korban hetente 2X előfordul asszem, később pedig már befolyásolja érzelem, ami felizgat, a lányok dolgai is, gyakori a lányok ruhaneműjére való felizgulás, főleg a harisnya. Az nem baj és természetes ha önkielégitened kell, mert a sperma termelődik folyton de ha felizgulsz vagy szexelsz akkor akár naponta is lehet ez. Nekem néhány alkalommal 6X volt egy nap magömlésem, mostanába 1-2X naponta. Visszatartani úgy sem tudod :)
Nem tudod befolyásolni a hormontermelődést, max csak ezekre ható gyógyszerrel. És attól függetlenül termelődik a hímivarsejt, hogy van-e lány a közelben vagy nem. Ez természetes, nem kell befolyásolnod.
De én is ajánlom, hogy olvasgass utána, mert szerintem van néhány fogalomzavarod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!