Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez taszító egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez taszító egy nőben? Vagy mi az a szint ahol még nem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Olyan típus vagyok emberileg aki szívesen ugrat másokat, húzza az emberek agyát és fordítva sem veszem rossz néven. Tehát heccelem őket és ha ők is engem, abszolút vevő vagyok rá. Nem csak férfiakkal akik tetszenek, hanem úgy általában bárkivel akit szimpatikusnak találok.

Viszont tudom magamról, hogy néha akaratlanul is túl sok tudok lenni és néha azt érzem lehet megbántok másokat, de természetesen nem szándékosan.

Aki tetszik, azt az embert is sokszor ugratom. Volt olyan akivel ez kölcsönös volt, látam hogy nem bánja.

Nem olyan rég azonban lehet megbántottam valakit aki lehet elkezdett tetszeni. Nem voltam teljesen biztos benne hogy félreéetette-e vagy sem csak nem olyan volt a szituáció hogy hosszasan elkezdjem magyarázni, hogy nehogy félreértse.

A jövőre való tekintettel szeretném tudni: mi az a szint ami már lehet túl sok? Tudom, nem vagyunk egyformák de mégis valami mankó jól jönne.

Egyébként sokszor megnevettetem az embereket, sokat mosolygok (megint csak úgy általaban is), de természetesen ha ott van valaki aki tetszik akkor némileg en is sutább leszek. Nem szeretném túltolni.

A másik ugratása nők részéről taszító/ rossz dolog? Vagy mi a szint ahonnan már inkabb rossz?

2022. máj. 29. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Tipikusan az az ember lehetsz, aki azt hiszi magáról, hogy vicces, közben pedig baromi kínos, és nem veled nevetnek hanem max rajtad.
2022. máj. 29. 14:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az "ugratás" egyfajta cseszegetés. Lehet ám egyenesen is kimondani, hogy kedbeled, tetszik a ruhája akarmi, nem ez a jó módja a közelebb keruleshez. Sosem tudhatod nem-e rátapintasz egy fájó pontra.

Szuleid se tudtak kedvesek lenni egymassal, dicsérni, bokolni, szeretgetni, kifejezni az érzéseiket?

Nekem apám ez a "heccelos" típus, sojanegy kedves szó el nem hagyta a száját pedig nagyon jól esett volna. Tudtam, hogy az ugratás nála azt jelenti buszke rám, szeret stb, de ez nem éri el azt a szintet amit egy másik ember szivesen befogad és viszonoz. Baratnokkel, haverokkal belefér okosan, de akit úgy kedvelsz azzal többre mész ha kedves és őszinte vagy és nem "félreérthető".

2022. máj. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!