Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi zajlik le a nők fejében?
A barátnőm és a barátnője meg én elmentünk moziba.A lány szakított a pasijával és a barátnőm gondolta elhívhatnánk magunkkal szórakozni.
Én középre ültem(nagy hiba volt).Néztük a filmet és a vége felé egy drámai jelenetnél a lánynál eltört a mécses.Elkezdett sírni.Rám borult és úgy sírt.Kikísértem és jött a barátnőn is.Vigasztaltam simogattam a hátát majd a barátnőm karolta át és nyugtatta.beszélgettek valamit amit nem figyeltem.Majd a barátnőm is elkezdett sírni.Na itt már fogtam a fejem :(
Előszedtem zsepit odamentem erre mind két lány rám borult és úgy sírt.
Oké,hogy a barátnője sírt.De a barátnőm miért?Nem is kérdeztem rá otthon.Csak hazakísértem mind két lányt
Ha jót akarsz magadnak nem kérdezed meg, nem folysz bele, hanem csak hagyod őket úszni az árral!
Egy lány...
Úristen.
Esküszöm neked, nő létemre fogalmam sincs, mi zajlott le a csajaid fejében. :D Ha megdöglök se jövök rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!