Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ember ilyet mond a barátnőjének, akkor mi zajlik le a fejében? S amit mondott, az azt jelenti, hogy képes lenne megtenni? Vagy ez nagyon függ a személyiségemtől is?
Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy csak az válaszoljon, aki végig olvasta, és aki komoly választ tud adni. Köszönöm, aki végig olvassa, és köszönöm előre a normális válaszokat.
A párommal egy hónapja iszogattunk, sokat ittunk, de nem annyira, hogy én ne emlékeznék. Szóval még mindig emlékszem, hogy miről beszélgettünk.
Szóba jött az, hogy megb szna minden szép lányt. Meg hogy én vagyok az egyetlen szerencsés lány, akivel dug... Meg egy kicsit később bocsánatot is kért előre, hogyha csinálna valami hülyeséget. Kérdeztem, hogy milyen hülyeségre gondol, de a válasz "nem tudom", de csak azért sem adtam fel. Persze tudom, hogy a megcsalásra célzott, de az ő szájából akartam hallani, ezért kért előre bocsánatot.
Meg azt is mondta, hogy nyugodtan megcsalhatom. Ha más érzéseket kezdek táplálni valaki iránt, ha kíváncsi vagyok, milyen az, ha más megdug, megcsalhatom.
A szavaiból az jött le nekem - egyértelműen -, ő megtenné. Ha megtenné, ez azt jelenti, hogy ő nem szerelmes belém?
Tudom, más nő a helyemben azonnal szakított volna, de én annyira szeretem őt... Soha senki iránt nem éreztem még így, és úgy érzem, ha elveszteném, végem lenne. Ő a másik felem, amitől teljesnek érzem magam. Annyira szeretem, hogy bármit megtennék érte, még az életemet is oda adnám érte. Nem kell nekem senki más, csak ő.
Szakítani semmiképp nem fogok. Kitartok addig, amíg csak lehetséges. Nem fogok megbolondulni ettől, amit mondott, nem játszok hisztis féltékeny barátnőt. Csak azt szeretném tudni, hogy amiket mondott, tényleg képes lenne rá egy ember? Azonban ha megtörténne, még én sem tudom, mit tennék.
Természetesen nem ismeritek, inkább általánosságban kérdezem, hogy aki ilyet mond, az képes-e tényleg megcsalni. Meg egy olyan ember, aki képes ilyet mondani a barátnőjének, annak mi zajlik le a fejében. Hogy konkrétan az, hogy "de jó lenne, mást is megb szni, amint lesz valaki, megdugom", vagy "jó lenne, de nem lehet, mert szeretem a barátnőm, viszont ha egyszer úgy alakul, ha belép az életembe egy másik lány, akkor megteszem"? Vagy mi? Az utóbbit tudnám inkább elképzelni a páromról, de nem vagyok benne biztos. Egyszer beszéltem vele erről, de ő azt mondta, hogy hülye volt, és felejtsem el.
Lehet, hogy csak túlgondolom?
"Ő a másik felem, amitől teljesnek érzem magam."
Egy ilyen ember a másik feled? Ne már. Ez komoly?
Akkora trash kategória az egész, hogy érthetetlen a kérdés maga. Persze rajtad már most látszik az, hogy tipikusan az a nő vagy, akit lehet csalni fűvel-fával. Szóval igazából legalább őszinte volt veled.
Sok boldogságot?
Neked teljesen elmentek hazulról??
- " azt is mondta, hogy nyugodtan megcsalhatom. Ha más érzéseket kezdek táplálni valaki iránt, ha kíváncsi vagyok, milyen az,"
- "bocsánatot is kért előre, hogyha csinálna valami hülyeséget"
Szerinted annyira bazira szeret téged?? Te vagy a mindene? Jézus krisztus....Ébredj fel tündérem!
"Annyira szeretem, hogy bármit megtennék érte, még az életemet is oda adnám érte. Nem kell nekem senki más, csak ő."----> tudod mi a baj?? Hogy ő pontosan tudja, hogy te ilyen zakkant vagy már bocsi de jelen esetben az vagy, és ő tudja nagyon jól, hogy ő bármit megtehet mert a kis tündérkéje annyira szereti őt, hogy mindent meg fog bocsátani.
Neeeem....olyan mintha elraboltak volna a földönkívüliek és kimosták volna az agyad és beprogramoztak volna.
Ennek sírás lesz a vége. De! Azt írtad nem hagyod el.....
Komolyan kérdezem, hol lehet ilyen barátnőt találni mint te?
Hol lehet ennyire nagyon ostoba, kedves aranyos, vak, lányt találni akivel bármit megtehetek?
Neked a barátnőid , vagy barátaid is mind ilyenek? Vagy mondjuk a szülőd vagy szüleid mit mondanának erre?
"Meg egy kicsit később bocsánatot is kért előre, hogyha csinálna valami hülyeséget." "Meg azt is mondta, hogy nyugodtan megcsalhatom." - nem akarom rontani a helyzetet, de simán benne van a pakliban, hogy már eddig is történt ez meg az. Ha egy férfit izgat az, hogy a felesége mással fekszik le, akkor nem részegen beszél össze-vissza, hanem - ha félve is - de elmondja a nőnek, hogy számára mi az, ami szexuálisan izgató. Az, hogy neked kvázi zöld utat ad, egyrészt arra utal, hogy férfiként elenged, őt nem izgatja az, hogy te mással fekszel össze, másrészt jó eséllyel ott van benne valamennyi bűntudat is és ezzel akar kompenzálni.
Én azt javaslom, hogy józanon üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot! Mondd el, hogy mi hangzott el, mondd el, hogy mi bánt téged és mondja el ő is, hogy mit gondol az egészről. Ha hárít és nem akar foglalkozni a dologgal vagy a piára fogja, akkor gond van. Egyéb esetben meg tudjátok beszélni, hogy ki mit gondol a kapcsolatotokról és talán még nem csalt meg.
Magadat ismerve otthagynád.... :)
Tuti? Mert ezt maximálisan tagadod abban amit írtál.
Ne haragudj! tényleg ne haragudj, de totál hülyének néz.
De komolyan mondom, ha otthagyod eskü megiszunk egy üveg pezsgőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!