Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért pontozzák le 0%-ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért pontozzák le 0%-ra az ember pusztán azért, mert nem ért egyet valamiben egy női felhasználóval?

Figyelt kérdés

Hihetetlen ez az oldal. Tök civil vitában 0-ra pontoznak csak és kizárólag azért, mert rávilágítottam egy itteni hölgy gondolatmenetének következetlenségére.

Ennyire frusztráltak lennének az itteni felhasználók?

2018. júl. 24. 12:47
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
40%

Rá se ránts, multkor egy orvost pontoztak le, pedig az orvos volt, és teljesen jól válaszolt.

Hagyd meg szegény szerencsétlennek az örömét, hiszen másban sem tudja kiadni a frusztrációját a szar élete miatt.

2018. júl. 24. 12:49
 2/41 anonim ***** válasza:
42%
Nekem egy normális válaszomat is lepontozták.Tipikusan magyar mentalitás, nehogy már neked jó legyen a megítélésed!
2018. júl. 24. 12:50
 3/41 anonim ***** válasza:
20%
A kövér nősre gondolsz? Nem olvastam végig a kommenteket, de lépj vissza, most írtam egy sztorit, ami velem történt. Igen, egyébként sok itt a frusztrált, de nemcsak a nők.
2018. júl. 24. 12:51
 4/41 anonim ***** válasza:
59%
6 év után majd te is leszarod már a pontozósdit.
2018. júl. 24. 12:51
 5/41 anonim ***** válasza:
83%
#2 az is tipikus magyar mentalitás, hogy mindenkire ráaggatjátok ezt a "tipikus magyar" jelzőt.
2018. júl. 24. 12:52
 6/41 anonim ***** válasza:
78%
Kit érdekel a pontozás? Engem csak akkor szokott elgondolkoztatni, mikor ugyanazt írom, mint mindenki más, ők 100-on, és meg nullán. De akkor sem bőgök miatta.
2018. júl. 24. 12:54
 7/41 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként ha látod, hogy már a második 0-t kapod, nem kell leállni vele vitatkozni. Tudom, hogy rohadt idegesítő, mert az ember hajtja a maga igazát, és ha nyolcadszor válaszolsz neki, akkor nyolcadszor is 0-t fog neked nyomni. Én is sokszor úgy felhúzom magam egy-egy idiótán, hogy mérgemben kimegyek rágyújtani. :)
2018. júl. 24. 12:55
 8/41 anonim ***** válasza:
81%
Másold már be ide az ominózus vitát.... ennyi alapján nem lehet eldönteni, hogy tényleg rádszálltak a feminácik, vagy egyszerűen csak valami bődületes kreténséget írtál.
2018. júl. 24. 12:55
 9/41 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a lepontozásnak 3 fő szempontja van;

1, valaki totál fals választ ad

2, félreértik a válaszod

3, szembesíted az egyik válaszolót saját magával, ami fájdalmas ránézve és ezért lepontoz, ahogy azok is akik saját magukra ismernek a szembesített személyben

amúgy meg nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani a százaléknak.

2018. júl. 24. 12:58
 10/41 anonim ***** válasza:
86%
Kíváncsi lennénk a konkrét példára, mivel gyakran inkább úgy tapasztalom, hogy a rosszindulatú, trollkodós, nem-segítő szándékú válaszokat pontozzák le gyakrabban, persze vannak kivételek is.
2018. júl. 24. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!