Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért pontozzák le 0%-ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért pontozzák le 0%-ra az ember pusztán azért, mert nem ért egyet valamiben egy női felhasználóval?

Figyelt kérdés

Hihetetlen ez az oldal. Tök civil vitában 0-ra pontoznak csak és kizárólag azért, mert rávilágítottam egy itteni hölgy gondolatmenetének következetlenségére.

Ennyire frusztráltak lennének az itteni felhasználók?

2018. júl. 24. 12:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
18%
Én szakmérnök vagyok 12 éve, néha szoktam válaszolgatni műszaki kérdésekben az Otthon kategóriában, sokszor 0%-ra lepontozva kifejezve a hálát. Meg hülyéztek is le.
2018. júl. 24. 12:59
 12/41 anonim ***** válasza:
3%
(sok itt a kövér ember...🤫)
2018. júl. 24. 13:02
 13/41 anonim ***** válasza:
98%

Azt nem értem ebben a mostanában nagyon divatos "fúj a gonosz gyakoris nők minden férfit lepontoznak" rinyában, hogy honnan tudod, hogy ki pontoz le? Másrészt szerintem minden felhasználó pontozása ugyan annyit ér. Én legalábbis nem emlékszem, hogy regisztrációnál kötelező lett volna megadni a nememet, hogy jogosult legyek az automatikus "a te pontozásod 10x annyit ér" bónuszra. Tehát ha a te válaszod 0%-os, akkor nem a "gonosz nők" pontoztak le, hanem mindenki. Harmadrészt meg, ha téged ennyire megvisel, hogy egy anonim oldalon vadidegenek lepontoznak, akkor állj gyermeteg bosszút és pontozz vissza, majd kacagj ördögien.

Vagy ha más nem, esetleg nőj fel. Az lehet sokat segítene.

2018. júl. 24. 13:03
 14/41 anonim ***** válasza:
5%

A pontozás még egy dolog, azt már leszarom régóta. De még mellette jelentik is válaszod provokálásért, ha éppen nem értesz egyet valamelyik képmutató agymenésükkel.

Persze vicces, hogy amúgy saját állításuk szerint nagyon boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek egy fantasztikus férfival. Mégis egész nap itt szidják a férfiakat, elmondják mindenféle primitív ösztönlénynek őket, stbstb. Persze az sem zavarja őket, hogy az általuk ösztönlényeknek tartott férfiak kevesebb emberrel szexeltek mint ők, de hát ugye női "logika"...

2018. júl. 24. 13:05
 15/41 anonim ***** válasza:
22%

"Ismét egy logikai hiba: melletted, azaz megcsalásról beszélsz. A kérdés a múltbéli kapcsolatokról szól.

Le lehet pontozni, igazából nem különösebben érdekel.

A válasz 26%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad."

Ezek szerint mégiscsak érdekel. :D Egyébként már nem vagy nullán, ha ettől megnyugszol.

2018. júl. 24. 13:08
 16/41 peca1000 ***** válasza:
1%
Minél kevesebb a %-os arányod, annál normálisabb vagy, és a hasznossága is jobb. Fogd fel így, én is ezt teszem :)
2018. júl. 24. 13:10
 17/41 anonim ***** válasza:
20%
De azért itt is jól le vannak pontozva a válaszok 😂
2018. júl. 24. 13:13
 18/41 anonim ***** válasza:
13%

Én is egy kérdésre, ahol azt írta a kérdező, hogy látja egy pasin, hogy ő tetszik neki, és hogy akkor miért nem kezdeményez, beírtam egy tök normális, logikus választ, hogy: félénk, vagy nem akar újra csalódni, hiszen 95% hogy ezek az okok.

Megkaptam a 0-t nagyon gyorsan.

Igen, ha itt nrm értesz egyet a keménymag nökkel, akkor riadóláncon értesítik egymást a nullázásra, és akkor is, ha az ábrándjaik ellent mondasz valamit.

Pl ha kiírnak egy kérdést, hogy xy dolgot szeretnének, és te nem úgy váladzolsz mint mr. szürke, vagy épp a sláger álompasi tenné, akkor 0.

De a legnagyobb gáz, hogy az egyet nem értőket kitartóan jelentgetik, és ha ezt a spammelést megunja egy moderátor, akkor kitiltja a jelentgetettet, hiszen indok nem kell úgy se.

2018. júl. 24. 13:16
 19/41 anonim ***** válasza:
96%

Meglepnek a válaszok, én általában úgy látom, hogy a férfiak tűnnek frusztráltnak, gyűlölködőnek ezen az oldalon.

Valaki másolna be ilyen "férfigyűlölő" megnyilvánulásokat?

F

2018. júl. 24. 13:23
 20/41 anonim ***** válasza:
20%

Én szívesen ivartalaníték 1-2 trollt, pipipi.

Hergelitek a tájékozatlan naiv felhaználókat, mire jó ez.

2018. júl. 24. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!