Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért pontozzák le 0%-ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért pontozzák le 0%-ra az ember pusztán azért, mert nem ért egyet valamiben egy női felhasználóval?

Figyelt kérdés

Hihetetlen ez az oldal. Tök civil vitában 0-ra pontoznak csak és kizárólag azért, mert rávilágítottam egy itteni hölgy gondolatmenetének következetlenségére.

Ennyire frusztráltak lennének az itteni felhasználók?

2018. júl. 24. 12:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
95%
Mindez szép és jó, hogy Teréz anyát játszol, és épp ellenkezőleg pontozol, de abba nem gondolsz bele, hogy azokkal is kicseszel, akik tényleg hasznos választ adnak egy-egy kérdésnél. Na mindegy, csak kicsit elgondolkodhatnál ezen a felfogásodon.
2018. júl. 24. 15:16
 32/41 anonim ***** válasza:
90%

Én akkor pontozok le, amikor ÁLTALÁNOSÍTVA fröcsögnek nőkre, férfiakra. Minden nő ilyen, mert mind k... és akkor elhordanak mindennek, ne haragudj, de ez nem normális "civil" (lol) kritika, vita.

Vagy amikor nő írja, hogy minden férfi csak ösztönlény.

Amúgy itt már akkor férfigyűlölőnek, frusztrált p..csának bélyegeztek, aki a macskájával rohad meg, amikor leírtam, hogy szerintem egy párkapcsolatban nem csak a nő dolga a házimunka.

2018. júl. 24. 15:29
 33/41 anonim ***** válasza:
46%
3-as melyik az a kövér nős kérdés?
2018. júl. 24. 15:52
 34/41 anonim ***** válasza:

Dehogynem. A jól lepontozottak közt keresgélj... ja, már megtetted ;)

2018. júl. 24. 16:14
 35/41 anonim ***** válasza:
4%

A felfogást tőletek tanultam, talán nem tetszik?

2018. júl. 24. 16:26
 36/41 anonim ***** válasza:
91%
Jaguar: Tehát ha meglátsz egy választ, ami 100%-ra van értékelve, és nem derül ki belőle egyértelműen, hogy férfitől származik, automatikusan nyomsz rá egy piros kezet?
2018. júl. 24. 16:33
 37/41 anonim ***** válasza:
2018. júl. 24. 16:38
 38/41 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, csak nem te vagy a 34%-os válaszoló? Akkor nem csodálom,ha lepontoztak, mert érzelmi, vagy akár értelmi intelligenciád a hasznosságod százalékával vetekszik.

És a kommentjeidből is látszik, hogy fogalmad sincs, mi a baj veled, meg az idióta válaszaiddal. Nem az igazságot pontozzák le, hanem a hülyeséget. Ha nem az vagy kérdező, akkor bocs. De ő volt ott többször nullára pontozva. (és jogosan)

2018. júl. 24. 18:26
 39/41 anonim ***** válasza:

De ő az. Pont itt voltam az eseményeknél.:D Csak az a baj, hogy utána is hajtotta a saját igazát a másik kérdésnél. De hát mindegy. Mosom kezeimet, én nem nyomtam pirosat egyik kérdésnél sem. Erre szokták írni, nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.

Kérdező! Annyit javasolnék, hogy ne nyíltan "civilvitázz", mert az kettőtökre tartozik, nem a nagyközönségre. Ezért írtam itt a kérdésednél, hogy nem is olvastam el őket.

2018. júl. 24. 20:56
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ennyire. Írhatsz pontosan témába vágó, bizonyított, tudományos hátterű választ is, de ha ellentmond a feminista felsőbbrendűség mítoszának, vagy az itteni nők vágyainak, önáltatásának, akkor megnézheted a %-od. Így ismerek olyat aki mindenféle szekcióba írt, aztán pár napig ebben a szekcióban is tevéknykedett, témaba vágó, korrekt válaszokkal. Az eredmény 70%-os hasznosságról 26% lett...

De ne tántorítson ez el senkit. Sőt, tüzelőnek használjátok!

Na kérem a tüzelőt hölgy... vagyis nőstényeim :)

2018. júl. 29. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!