Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ghostingolas annak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ghostingolas annak is fajdalmas aki csinalja?

Figyelt kérdés

2 es fel ev utan ghostingolt a szexpartnerem. Tudja hogy szerettem, sok szep emleket adtunk egymasnak. Aztan munkahelyet valtott es tobbe nem keresett.

Tudom hogy oka volt amiert ezt csinalta, felt kimondani nyiltan. De benne is kavaroghatnak a dolgok hogy ilyen modon iktatott ki? Neki nem kenyelmetlen hogy ezt csinalta?

Korabban kerdeztem tole hogy mi lesz kettonkel, es aztmondta megoldjuk, de azota semmi, csak az hogy eltunt nem keres

ma 10:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Nyilvan ha irnek neki valaszolna az uzenetemre, de ismerem mar annyira ha megint felhozom kettonket akkor a valasz az lenne hogy megoldjuk, legyek turekmes stb, vagy kerulne a temat.
ma 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet baleset érte, meghalt vagy egyéb. Az hogy valaki nem keres szerinted csak azt jelentheti ghostingolt?
ma 10:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem halt meg
ma 11:01
 4/9 A kérdező kommentje:
1 honapja nem keres szerintem az k*urva sok ido foleg hogy eddig napi kkontaktba voltunk
ma 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Demencia, vagy bármi más is lehet. Rá kell kérdezni mi a gond. Így nem lehet tudni.
ma 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Jajj persze! Meghalt, baleset érte vagy demens. Hagyjuk már! Valószínűleg van más nő a képben akinek pedálozik. Jelenleg nincs rád szüksége, mert alakul valami komolyabb mással. Ha esetleg az befuccsol, akkor fog újra keresni. Szerintem ne alázd magadat, és többet ne állj vele szóba!
ma 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem faj neki. 2,5 ev utan igy lezarni, meg akkor is, ha csak szex volt, netto patkany dolog. De neki nem faj, hidd el. Pont ezert valasztotta ezt a modot. Mert csak magara gondolt. Az emberek kilencven szazaleka egyszeruen nem tudja/akarja belekepzelni magat a masik helyzetebe.
ma 11:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Rairnek megkerdezni de nincs ertelme mert mar 1 x megkerdeztem es nem kaptam erdemben valaszt. Igy nem irok. Csak erdekelt hogy miert jo igy eltunni. Miert nem lehetett megmondani hogy ennyi volt. Nemhiszem h nyitva hagyta a kiskaput. Ha gyava lezarni a kapcsolatot gyava lenne ujra keresnie is mintha misetortent volna
ma 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Azert, mert gyava, nem meri felvallalni, hogy nem akar veled semmit, plusz igy nyitva hagy egy kiskaput, mert ugymond nem szakitott, es igy azt remeli, kesobb majd visszafogadod. Ha neked kenyelmesebb, le is tilthatod, hogy tovabb tudj lepni.
ma 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!