Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mi az oka ha ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi az oka ha ti ghostingoltok,szónélkül eltüntök egy nő életéből,pláne hosszú kapcsolat után?

Figyelt kérdés

jún. 16. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nemspecifikus, jellem kérdése.
jún. 16. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam szó nélkül eltűnni. Pláne nem hosszú kapcsolat után.

Egyébként ezt nem is értem. Lement tejér, aztán nem ment haza többet? Vagy hogyan kell ezt elképzelni?

jún. 16. 15:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy hívom,írok neki és nem reagál rá(nem élünk együtt).
jún. 16. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem tűnünk el szó nélkül egy nő életéből, ezt tőle kell megtudd.
jún. 16. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Ez kérlek szépen akkor van, mikor képbe jön nekik egy r.banc. Vagy a r.banc exe bukkan fel.
jún. 17. 01:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Vszinu le akarja zárni veled a kapcsolatot. Neki csak így megy ha nem beszéltek.

Én is így csináltam, mert fájt hogy nem vagyunk együtt már, de nem bírtam tovább ezt az önző kapcsolatot.

N

jún. 17. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Imádom ha valaki keveri az angol szavakat a magyarral 🤣 Nem tud angolul sem de a magyarral is meggyűlik a baja ha nem tudja magát kifejezni. Annyira bő a nyelvünk szókincse de valahogy a kérdezőnek ez mégsem megy🤣
jún. 17. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Kèrdező,

Règebbennén is sokszor eltűntem.

Volt olyan, hogy össze jöttem egy lánnyal a buliban. Ott tetszett. Aztàn randiztunk, ott nem tetszett külsőre noha normális volt belsőleg.

Utána én eltűntem és nem reagàltam az üzeneteire. Utòlag màr bánom mert nem érdemelte ezt meg.

Hogy miért tettem. Szerintem nem volt önbizalmam. Neki egy tökre jó munkàja volt. Építész mérnökökkel dolgozhatott. Nekem akkor egy nagyon szar munkám volt. Ès valahogy nem làttam jövő képet magamnak akkor, hogy hogyan fogok feljebb lépni.

Volt egy másik lány. Vele csak számot cseréltünk egy szórakozóhelyen. Utána találkoztunk. Neki volt kocsija mert az apukája alà tett egyet és a jogi egyetemen végzett épp akkor.

Őszinte leszek kevésnek éreztem magamat hozzá és azt gondoltam, hogy nem tudok nek adni semmi extrát és emiatt inkább eltűntem..

Szerintem idővel mind a két kapcsolatnak vége lett volna, de ezt màr sosem tudjuk meg.

jún. 17. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!