A párotokkal és gyerekeitekkel közösen, van vészterv?
- Van pl. olyan szó, amit ha kimond valaki, a többiek tudják, hogy baj van?
- Ha valaki belétek köt az utcán, meg van beszélve, hogy hová kell lépni, mert mondjuk apu balkezes, és ott van a fegyver/eszköz, amit balra vesz elő?
- Van terv arra, ha külön kell válnotok, hová menekültök a városban, és azon kívül, ahol később majd találkoztok?
- Van B.O.B. csomag?
- Tudjátok egymás gyógyszereit, vércsoportját?
a gyerekeim várcsoportját tudom de adott esetben ezt mindig ellenőrizni kell!!!!
2x váltam és mindig én maradtam a házban (mert az enyém)
mi az a B.O.B. ???
am stresszhelyzetben/vészhelyzetben mindig józan vagyok még soha nem veszítettem el a fejem, nem pánikoltam be. nálam akkor jön ki ha már rendezve van minden.
Férjem gyerekeimet tudom, hogy nem szednek semmilyen gyógyszert..
Vércsoportot meg a magámet sem tudom fejből.
Nincs veszterv, ha külön válunk valami miatt van telefonunk(bar ez a veszély max a Tescoban a sorok között lehetséges)
A városban minek kéne menekülni?
Jönnek a zombik vagy mi?
Külön jelszót nem, de ez az egy dolog tényleg hasznos lehet csalók ellen.
Egyszer nagymamámat felhívta egy ilyen csaló k*rva zokogva, hogy balesetezett kocsival (nincs kocsim, de még jogsim sem), mint ha én lennék és odaküldené az egyik barátját egy bizonyos összegért, hogy megússza.
Mondjuk nagyimat sem akkor szedték le a falvédőről, mert nem ment bele, de hajnalban sírva hívott fel, hogy mi a helyzet én meg csak pislogtam. Elmagyaráztam neki, hogy sajnos vannak ilyen csalók, akik hasonló dolgokkal húzzák le az idős embereket, legközelebb, ha megkérdezi, hogy mi az én nevem, apuék neve, vagy valami hasonlót, amit egy idegen nem tudhat. Nyilván, hogy milyen gyógyszereket szed valaki szintén hasznos tudni, de a többi csak agyrém.
B.O.B. = Bug Out Bag
Egy táska, hátizsák, benne olyan cuccokkal, amiket BÁRMIKOR fel tudtok kapni, ha menekülni kell, pl. lakástűz, vagy bomba miatti kiürítéskor, vagy ha az országból kell lelépni, és benne van 1-2 napra elég felszerelés.
De akkor gondolom a kórházi lista sincs lementve babát váróknak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!