Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feministák, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feministák, nektek bejönnek a külsőre nőies vonásokkal rendelkező, belsőre pedig nagyon érzékeny férfiak?

Figyelt kérdés
jan. 20. 05:28
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
A feministák minden férfitól irtóznak.
jan. 20. 05:28
 2/10 anonim ***** válasza:
9%

Minden nő feminista! 1-es anyukád is az, gondolom járt iskolába, dolgozott és szavaz is.

Nem kéne keverni a feminácival!

Nekem a férfias férfiak jönnek be, akik ha kell tudnak érzékenyek lenni, de erősek is.

jan. 20. 07:04
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Én elég fiús vagyok. Nem azért, mert feminista vagyok, hanem, mert gyerekkorom óta térkövezek, betonozok, mostanra kb az összes otthoni munkaeszközt gond nèlkül hasznàlom, ha elestünk se volt hiszti, le lett kezelve ha vérzett, de ennyi. Apával kiskoromtól bogarakat fogtunk, figyeltünk meg, tartottam egeret és patkányt is, nem sikítok a székre ugrálva semmitől. No meg nem vagyok az a Titanicon pityerfő fajta se. Csak azért írom, mert ha valaki férfiként "gyengébb nálam" azt nem fogom társamnak választani. Akkor se ha fizikailag gyengébb, vagy ha hipochonder és minden szaron nyavalyog, minden betegségbe bele akar halni, retteg a rovaroktól, állatoktól stb. Akkor se, ha hisztis, sértődős drámakirálynő.

Nem tudom mit takar az érzékeny pasi itt, de aki így fivatkozik magára az nekem nem lesz jó társ.

A finomabb vonások nem zavarnak, ahogy az igényesség se, ha nem megy át kényességbe, vagy mániás viselkedésbe, de a gyenge fizikum és a nőies mozdulatok igen.

jan. 20. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
A feministáknak a négerek és/vagy a nők jönnek be.
jan. 20. 08:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem történetesen igen, de nem hinném, hogy a feminizmus miatt.
jan. 20. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Feministaként a nemek közti egyenjogúságban, a szabad döntéshozatalban hiszek, hogy nem határozza meg a jövőnket az, hogy milyen nemi szerv került a lábunk közé. Őszintén nem gondolnám, hogy ennek bármi köze van a párválasztási preferenciáimhoz. A magam részéről nőies vagyok, csinos, stb, és számomra a vonzó férfi az ellentétem ilyen szempontból- férfias, erős, magabiztos, stb. A nőies férfiak nem tetszenek, de nem hiszem, hogy azért, mert amúgy nem tartom magam alsóbbrendűnek a férfiaknál :D
jan. 20. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Keverik néhányan a fogalmakat...

2es jól leírta!

jan. 20. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező gondolom arra értette, akik komplexusokkal küzdenek, és napi szinten rugóznak a férfi-nő alá/fölé rendeltségeken.

Normális nő éli az életét, és nem a férfiakkal hadakozik.

jan. 20. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

"nagyon érzékeny"; ez mit jelent a gyakorlatban? Mert a túlérzékenység mindkettő nemnél igencsak zavaró és nem nevezném nőies vonásnak. Az érzelmesség jó dolog (a páromban is fontosnak tartom ezt), de az érzékenység egyáltalán nem.

Könyörgöm, tanuljuk már meg, hogy mit jelent a feminizmus, mert semmi köze nincs ahhoz, hogy valakinek ilyen vagy olyan külső imponál, vagy hogy milyen jellemvonásokat tart szimpatikusnak. Annyira egyszerű koncepció, mégis láthatóan egyesek nem képesek a helyén kezelni...

jan. 20. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

"Könyörgöm, tanuljuk már meg, hogy mit jelent a feminizmus, mert semmi köze nincs ahhoz, hogy valakinek ilyen vagy olyan külső imponál, vagy hogy milyen jellemvonásokat tart szimpatikusnak. Annyira egyszerű koncepció, mégis láthatóan egyesek nem képesek a helyén kezelni..."

Annyira egyszerű koncepció, hogy az eddigi kilenc válaszból mind a kilenc másképp értelmezi, és ugyanez mondható el a feminista mozgalmakról, gyakran az alap dolgokban sem tudnak egyezségre jutni.

És igen, a párválasztástól sem független a dolog, például sok feminista szerint aligha van rendben az a társadalom, ahol férfiak tömegeinek imponál az, ha egy nő tanulatlan, naiv, irányítható, kihasználható, egyúttal pedig alárendelődő és szolgalelkű.

jan. 20. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!