Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt hogy rád vetítette ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy rád vetítette ki a párod a saját frusztráltságát?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok hogy frusztrált volt vagy a munkahelye miatt vagy a kapcsolatotok miatt vagy bármi miatt.

Miben érezted ezt?

jan. 17. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy volt, de nem tudatosan tette. Nagyon feszült volt, mert új helyre költöztünk, a régi életünket teljesen feladtuk és új munkahelye volt, ami sajnos nem vált be, ezért rendszeresen feszülten jött haza. Egy alkalommal olyan rossz kedve volt, hogy bejött a házba és azonnal kötözködni kezdett, hogy miért oda tettem le egy tárgyat, ahol van. Sosem szokott így viselkedni, de akkor nagyon kikelt magából. Mivel én is feszült voltam a sok környezetváltozás miatt és mert akkor még nem volt munkám, én is rázúdítottam az addig felgyülemlett feszültséget. Később kibékültünk, mindketten elnézést kértünk a másiktól és átbeszéltük a dolgokat.

Szerencsére kilenc év alatt ez az egyetlen ilyen alkalom volt.

jan. 17. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt gondold át újra! Ha a kapcsolatotok miatt frusztrált, az nem kivetítés.
jan. 17. 10:59
 3/7 A kérdező kommentje:
2es kivetítés mert úgy érzi nem tudja úgy elmondani hogy azt te megértsd bárhogy próbálod és ezáltal elő jön újra és újra. Vagy mert nem lát pozitív változast
jan. 17. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok ilyen.

Egyik allandoan vmj buta hülyének akart beállítani kritizált lenyomott csak mert nekem diplomám van ő meg szakmunkás. Folyamatos egoháborúban élt. Mivel nyilván magát nézte le ez miatt vagy ilyenek.

Másik kapuzárásos volt. Állandoan baja volt hogy en tetszem a pasiknak ő meg nem kell a nőknek (előttem sokáig nem volt senkije csak amolyan öregnők meg anyák stb.)igy mellettem meg (aki szép fiatal kapós szerinte)állandoan féltékenykedett, társkerezett meg bizonygatni akarta magának, hogy feltud még szedni vkiket. Tehát ez is csak a saját komplexusait éli ki a kapcsolataiban(ha van)

Aztán volt olyan is aki meg azérr féltékenykedett mert ő maga ment félre. Érdekes hogy akkor rendult meg bennem a bizalma mikor ő kezdett csajozni vagy félre is d.gni. tipikus az ilyen is hogy rossz az aki rosszra gondol es pont a féltékeny az, aki amugy csalja a másikat.

Ez mellett sokan nézik versenynek a kapcsolatot. A nő "vetélytárs".

Nem tudnak a párjuk pl karrier sikereinek örülni sőt akkor kezdenek veszekedni lehordani mindennek a másikat, vagy ha a párjuk tetszik a pasiknak akkor is kompenzálniuk kell nehogymár a csaja jobb legyen nőben ill kapósabb es ne ő legyen jobb kapósabb pasi.

Mikor először tapasztaltam ilyeneket hogy milyen már az amikor egy kapcsolatban le akarod nyomni győzni a másikat, es nem az megy hogy egycsapatként előre együttes erővel hogy aztán mindketten fejlodjunk épüljünj házunk legyen es előttünk az ut felfelé, hanem hogy arról szol nekik nehogymá te legyél a jobb, szinte elkeserített hogy hol van ebben a szerelem?

Ma meg már betudom annak, hogy na megint egy komplexusos sérült barom csak. Ha egyáltalán kapcsolatom kialakul vkivel.

jan. 17. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja meg pl.olyanok ha őt megverték (vagy akármibe keveredett es ellátták a baját, vagy akár ha a főnöke szidja le)ez is mind az lesz hogy nekem akarnak ártani rajtam vezetik le velem bunkók. Rajtam akarnak kompenzálni ha kaptak egy b.fös pofont akár az élettől.
jan. 17. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
*büdös pofont
jan. 17. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Tehát elmondja, hogy mi a baja, de te nem változtatsz semmin. Ezek után frusztrált, boldogtalan, ami hatással van rád is.

Te azt akarod, hogy legyen boldog, kiegyensúlyozott, anélkül, hogy neked bármit kéne ezért tenni?

jan. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!