Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön mindenki nekem a családos élettel?
Úton-útfélen azzal találkozok, hogy na majd, ha családom lesz és gyerekeim, akkor minden máshogy lesz. Majd ha megnősülök, akkor változnak a dolgok és a prioritások az életemben. Majd megtudom, ha lesz feleségem stb.
Mintha ez olyan természetes volna és az összes ember élete úgy alakulna, hogy lesz felesége/férje. Senkivel sem állok le vitatkozni ezen, csak elmosolyodom, de én jóformán biztos vagyok benne, hogy nem lesz családom. Akik ezeket mondják pedig tudják, hogy nem lógok a nőkön állandóan és nincsenek már mély ambícióim sem, hogy feleségem legyen, nemhogy gyerekeim.
Mást is ezzel traktálnak? Mit válaszoltok rá? Ti is inkább semmit, aztán mondják csak a magukét?
Egyébként ezt mire mondják?
Mármint ülsz és egyszercsak bejön a sozmszéd és mondja, hogy "na, majd ha gyereked lesz, nem fog szitt ülni"? Vagy hogy?
Mert az sem kizárt, hgoy ez reakció valamire. Primitív reakció, de lehet számukra valamivel triggereled ezt.
többnek meg különbnek hiszik magukat azok akik házasok.. mer 6 évig fűzték a nőt meg egy vagyon volt az esküvő :D lássuk be erről szól ez
mutogatni mint egy trófeát
egy adott ponton túl ez már inkább szánalmas sztem
Szerintem unatkoznak, és nincs más témájuk. Baráti körünkben több szingli pasi is volt, soha nem piszkáltuk őket ezzel. Sajnos az emberek többsége ostoba és tapintatlan. Ráadásul szerintem nem feltétlenül teszi őket boldoggá a családos élet, de dögöljön meg a szomszéd tehene is.
N
az a kedvencem amikor ráírok egy kedves barátomra BARÁTRA érted hogy van kedved egy mozihoz
és válasz: " nekem férjem van te butus" vagy "foglalt vagyok"
🙄
🙄
🙄
🙄
🙄
🙄
😫🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱
nem megdugni akarlak csak moziba menni te szerencsétlen ahogy akkor tettük számtalanszor mikor rinyáltál hogy szingli vagy nincs kivel menned :DD
de az ilyen emberektől hátamon feláll a szőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!