Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben valóban volt ennyi?
Figyelt kérdés
Barátnőm mesélte karácsonykor a szüleimnek hogy húga babát vár.
Elnevezte Caspernek hirtelen a kép alapján.
Erre anyum annyit mondott normál hangnemben hogy szegény pici meg se született miért kell ilyen gúny nevet adni neki nehogy rosszul ómen legyen..
Erre barátnőm hazafelé úton szinte hisztirohammut kapott hogy anyu annyira beszólt meg ő soha többet nem akar átmenni.
Én mondtam neki hogy ebben ennyi nem volt, meg ennyire nem volt bántó se a szitu se a hangnem.
Nyilván ez nem az első eset volt. Másrészt nekem az jön le, hogy alapból nem kedvelik egymást túlságosan, így egy ilyen kis szikra és képes nagyot robbanni. Minimalizálni kéne a kapcsolatot köztük, mielőtt elmérgesedik a helyzet.
tegnap 15:16
2/11 anonim válasza:
bekapcsolt nála egy régi séma, ez lehet bármi ami miatt beragadt nála egy két dolog, és kivetül anyukádra, nem személyes, emögött sokkal több energia van, de anyukád csak egy tényező benne. Szóval a barátnő most vörös zászlót lát anyukádban, egyelőre, majd feldolozza, ennyi vagy mégsem..
tegnap 15:25
3/11 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nem ez az igazi oka. Egy ilyen “beszólást” simán elengednék a fülem mellett, annyit nem ér az egész hogy ezen pörögjek. Ha már amúgy is elegem van az illetőből, akkor lehetne ez max az utolsó csepp a pohárban.
tegnap 15:32
4/11 A kérdező kommentje:
Mostanában amúgy is barátnőm nem nagyon tudja kivel milyen hangnemben kell beszélni.
Sokszor kiforgatja az ember szavait
tegnap 15:38
5/11 anonim válasza:
akkor engedd el ezt a barátnőt ideje selejtezni :-) már bocsi a negetiv emberek úgy is elmaradnak egy idő után, talán ideje lépnie tőletek
tegnap 15:41
6/11 anonim válasza:
Hisztis, menekülj.
tegnap 15:49
7/11 anonim válasza:
Mire vársz még, miért nem szakítasz végre?
Teljesen ki vannak az idegei már a gyerek téma miatt.
tegnap 18:00
8/11 anonim válasza:
Csak irigység szólt belőle mert ő is gyereket akar és ezért fújja fel ennyire a dolgot. Ha nem akarsz még gyereket, akkor Védekezz!!!!
tegnap 18:02
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez inkabb vicces lett volna es nem gúnyolása egy meg nem született gyereknek.
Masok meg Gizinek meg igy hivják a gyereket terhesen. Vagy pl bat mannek.
Szokás ilyen neveket aggasztani
tegnap 20:49
10/11 anonim válasza:
Szerintem rosszul esett neki az anyja vádja mintha vmi gúnyból mondta volna. Hát rossz az aki rosszra gondol ebből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!