Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy a férfiakkal csak a baj van?
Figyelt kérdés
sok itteni nő szerint ez az igazságma 15:45
1/7 anonim válasza:
Pont annyi baj van a férfiakkal, mint a nőkkel. 60% közös metszet és van 40% sajátosság.
2/7 anonim válasza:
Ugyanannyira igaz mint a nők valamennyi százalékkal is baj van. Vagyis nem mindegyik férfi egyforma mint nő sem az. Persze gondok nélkül az élet nem létezik, de azért különbség, hogy betegesen féltékeny, vagy mondjuk nem illettek össze és azért vannak bajok köztetek.
3/7 anonim válasza:
Van, akikkel igen, van, akikkel nem. Mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít.
5/7 anonim válasza:
Vannak bajok mindkét oldalon! Egyébként A. J. Christiannak van két könyve: A férfiakkal csak a baj van. A nőkkel csak a baj van. Mindkettőt érdemes elolvasni, rávilágít mindarra, milyen gondok merülnek fel férfiaknál és nőknél.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a férfiakkal leginkább az a baj, hogy többségük olyan csajszit akar, mint amilyen Cameron Diaz volt az 1994-es "A maszk" című filmben.
De mivel olyan nincs, így lekötik magukat egy átlagos csaj mellett, aki valójában nem is kell nekik. Aztán egy ideig viszi őket a lendület, de mivel nem elégedettek, így befásulnak.
A nőkkel is van egyébként baj, szóval egyik nem sem tökéletes.
7/7 anonim válasza:
Én igy gondolom.
Nem olyam ferfit keresek aki megoldja a gondjaim, hanem olyat, aki nem okoz ujabbakat
Ilyen, mostanaban nem volt körülöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!