Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igazuk lehet?
Figyelt kérdés
Családom akik jól ismernek minket és a kapcsolatunk illetve azért " látják" a mindennapi életünk azt mondják ha a barátnőd most állandóan fáradt meg álmos, meg nem bírja a 8óra néha 10óra munkát ( úgy hogy a párja intéz mindent otthon) az egyelőre ne a gyerekvállaláson gondolkozzon.ma 19:29
1/5 anonim válasza:
Hát max majd gyakrabban lepasszolgatjátok a te édes drága családodnak a kis prünytikéket.
2/5 anonim válasza:
Hülyeség ...Én gyerek előtt mindig fáradt voltam,mindig aludtam.Na én is megkaptam ezt..,hogy mi lesz ha gyerek lesz.Lett gyerek,segítség 0,és a férjem se nagyon tudta kivenni a részét,mert q.urvq sokat dolgozott.Megis megoldottam ,nem rinyaltam ,nem passzoltam sehova a gyereket.Hozzaszokik az ember lánya idővel ,hogy nem alszik.
3/5 anonim válasza:
Azt még lemaradt,hogy pont azoktol az emberektől jött ez a megjegyzés, akik mindig lepasszoltak a kolkeiket🤣🤡csak az el lett felejtve,mert az idő ugye megszépit mindent is.
4/5 anonim válasza:
Ha még pár évig szopatod, akkor úgyse lesz neki. A PCOS miatt és az egyéb testi és pszichés problémái miatt amúgy is nehézkes lesz (lenne egy normális párral is) a fogantatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!