Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért telik napokba hetekbe hogy visszaír ???
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:49
11/24 anonim válasza:
#10 ha egy pasi már magyarázkodik, hogy miért tesz rád magasról, az rég rossz...
12/24 anonim válasza:
Próbáld megfordítani a dolgot, ne írj neki vissza, csak egy hét után. Aztán figyeld a reakcióját. Van egy olyan érzésem, hogy ő kevésbé lenne türelmes.
13/24 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor ha írni fog valamikor megfordítom a dolgot. Ha ő ilyen akkor èn is hátha elgondolkodik.
tegnapelőtt 15:54
14/24 gergelice16 válasza:
#12 Ezt nagyon gyerekesnek tartom... Tini korban még elmegy, de felnőttként... Ha már játszmázni kell egy kapcsolathoz, az már régen rossz. Ha nem vagytok képesek rendesen kommunikálni, akkor nem kell erőltetni. Meg kell érteni, hogy mi van amögött, hogy nem ír vissza (1 óra semmi, 1 hét sok), és ha az van mögötte, hogy nem akar veled lenni, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Ha pedig az van mögötte, (kisarkított példa) hogy meghalt az anyja, és a gyász miatt nem tud / akar veled foglalkozni, akkor meg kell érteni és tekintettel kell lenni az okokra, és ezalapján kell döntést hozni.
15/24 A kérdező kommentje:
Felnőtt emberek vagyok, én sem értem őt. Teljesen nyugodtan lehetne velem korrekt. Nem pedig így kibújni minden alól. Egyébként nincs neki semmi baja. Csak így csinálja sajnos..
tegnapelőtt 16:40
16/24 gergelice16 válasza:
Csak a rend kedvéért leírom, hogy van barátom, aki utál interneten kommunikálni, és ha facebookon írsz neki, 1 hónapig nem válaszol. Viszont ha telefonálunk, akkor meg tudunk beszélni egy találkozót, és élőben tudunk beszélgetni. Elfogadtam ezt a tulajdonságát, és figyelek erre, hogy csak így lehet vele kommunikálni, és szerintem nincs is ezzel semmi baj.
A te esetedben valószínűleg nem ez a helyzet, de azért leírtam, hogy ilyenről is hallj.
17/24 anonim válasza:
Lehet nem szeret értelmetlenul csevegni
18/24 A kérdező kommentje:
Nincs is ezzel semmi baj,ha valaki nem szeret interneten beszélgetni. De ne mondja hogy 0-24 ből nincs annyi ideje hogy leírjon egy igen-t vagy egy neme-t.. Haveroknak egyből tud válaszolni, csak kíváncsi voltam a válaszokra és köszönöm. Az én fejemben az van,h valami itt nincs rendben talán nem őszinte.
tegnapelőtt 23:01
19/24 anonim válasza:
Mert nem érdekled, csak gyáva megmondani.Nem igényel diplomát sem, hogy erre magadtól is rá jöjj.
20/24 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt vettem észre. Csak dühít hogy nem őszinte. Néha felbukkan felkavarja az érzéseim..Nem tudok vele rendesen beszélni erről mert mindig ugyan azt a magyarázatot adja.
tegnap 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!