Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Igaz hogy a kevésbé jóképű férfi tudja kompenzálni kinézetét a dumájával, stílusával?
Figyelt kérdés
Vagy ha első látásra nem jön be akkor vége a dalnak?jan. 1. 22:31
11/23 anonim válasza:
de a stílus tudjátok mit jelent... drága ruha, óra, ékszer, telefon, autó
12/23 anonim válasza:
#8 Én vállalom magam, írj rám és megadom a facsém. Ennyi.
13/23 anonim válasza:
11# Nem ezt jelenti. Alvásidő van, inkább menj innen.
14/23 anonim válasza:
13. igazad van, a saját hitelmentes lakás stílust kihagytam
15/23 anonim válasza:
14 Érdekli is őket ha van rajta hitel a marhájának amig ki tudja pengetni
Ja és fontos hogy legyen értelmes hobbija, szeressen utazni világot látni: ami persze a wellnes szálloda terültére korlátozódik és a szép tengerpartokra ahonnan jó fotókat lehet lőni a barátnőknek. Még ezek a hülyeségek szoktak ömleni a nőkből nagy általánosságban. Én meg kicseszek veletek holnap még szabin vagyok maradt egy söröm megiszom meg hallgatok valami kemény metal-t
16/23 anonim válasza:
Jól kicsesztél velünk, én meg 6-án dolgozom először, mondjuk én inkább teát iszom.
17/23 anonim válasza:
A kevésbé jóképű mit takar pontosan? Átlagos, vagy ne finomítsuk a dolgokat és mondjuk ki, hogy ronda? Az utóbbi esetben semmi esélye, lehet akármilyen dumája, humora, az első 5 percben elküldik a búsba.
18/23 anonim válasza:
"van rajta hitel a marhájának"
sajnálom, szar a stílusod, de reméljük jóképű vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!