Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, elég nektek, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, elég nektek, hogy a nő csak a havi netflixet fizeti? Így járul hozzá a közös kiadásotokhoz, pl. ha együtt éltek.

Figyelt kérdés
jan. 1. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen korrekt.

A kecom hitelmentes.

jan. 1. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy is! Ez is túl sok, mindent fizessen szépen a férfi, a nőnek elég ha magát adja, a teljesítmény a férfi dolga.
jan. 1. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
ez se kell. Aprópénzt keres hozzám képest, nem is értem miért jár be ennyiért dolgozni. hmm.. ideje lesz elbeszélgetnem vele.
jan. 1. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Én ugyan nő vagyok, de kérnék pénzt a páromtól, akkor is ha férfi lennék. A korrekt összeg annyi lenne, mint amennyit albérletben is fizetnie kéne.
jan. 1. 15:59
 5/8 mikeXxX ***** válasza:
87%
4# Egy hitelmentes lakásban ki a tököm kérné el egy albi fél árát 🤔? Max a rezsit felezném meg vele ha van rá kerete de ezen sem aggódnék ha minden másban megfelelő partner számomra. 45f
jan. 1. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem, letöltöm torrentről.
jan. 1. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
5. Én igen.
jan. 1. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Háh, nem! Nálunk pont a Netflixet csak én fizetem, viszont minden másnak a felét ő fizeti. A Flip felét azért is, mert szinte csak ő TV-zik és a netet 80% arányban én használom.

36/F

jan. 1. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!