Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "2 külön világ vagyunk ,nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"2 külön világ vagyunk ,nem lehetünk együtt." Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Lehet ez tini kapcsolat is akár felnőtt is szerintem,én azt gondolom a származás nem ok arr hogy 2 pár együtt legyen

Mivel én magyar vagyok a kiszemeltem pedig Afganisztáni iszlám vallású ezért is vagyok kíváncsi nektek mi a véleményetek erről?

Valóban számít ennél a helyzetnél a származás,vagy ti úgy gondoljátok ,hogy nincs az a származás ami miatt 2 pár ne lehetne együtt?

ma 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Itt nem származásról van csak szó, hanem szélsőséges kulturális különbségekről. Arabok kutyája lennél, neked ott a neved kuss, feladatod a teljes alázat, jogaid és mozgástered nulla. Ha annyira elvakít a szerelem hogy ki is visznek az országból, onnantól kezdve megszűnsz létezni. Útlevél és okmányok elvéve, aztán boldogulj a sivatagban míg végleg be nem törnek. A terroristának minősített tálib hatalomátvétel megvan az országban? Úgy menekítették ki a maradék fehér embereket onnan.

De hamarabb kinézhető a történetből, hogy csak egy házasságszédelgő scammerrel beszélgetsz online, hacsak nem egy itteni afgán egyetemistáról van szó, aki létezik.

ma 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Neked se van eszed ha afgánnal akarsz lenni...
ma 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kicsi különbség, hanem óriási kulturális különbség minden téren. Tényleg 2 külön világ.

Örülj, hogy korrekt volt veled, és tisztességesen elküldött.

ma 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit menj hozzá azt megtudod mi a szenvedés.

Valamit szüleid igen elrontottak nálad.

ma 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilván troll.
ma 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:

En is azt javasolnam menjen ki hozzajuk ott meg sortüzzel kinyírják ha nem szolgálja allahot katonaként, vagy agyonverik, aztán majd megtudja.

De nem vok ilyen köcsög, a 2 kinyírt csajt is akik kiszöktek az isishez, sajnálom.

ma 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!