Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi kettonk alakulasar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi kettonk alakulasara aztmondja nem tudja hogy lesz az mit jelent?

Figyelt kérdés

Regota ismerjuk egymast kavarunk mar 1 ideje, de neki nincs tul sok szabadideje, az uj munkaja is olyan lesz hogy alig tudunk talalkozni.

Kerdeztem tole hogy lesz hogy oldjuk meg hogy alakulunk, mindenre a valasz nem tudja, nem gondolkozott ezen.

Mit jelent ez? Ha nem ferek bele az eletebe miert nem szakit? Vagy ha maga mellett akar tudni akkor miert nem mond konkretumot.

Mondhatna azt hogy igy es igy fogom megoldani.

Ha en lennek ilyen helyzetbe mondanam es mar tudnam a valaszt es megnyugtatnam a szeretett not hogy igy fogom megoldani. Nem pedig hogy jajj hat nem tudom, ezen nem gondolkodtam

dec. 30. 21:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%
Semmi e vesz téged,aki azt mondja,nem tudom,mi lesz. Dobd el,mint aszemetet és ne nézz vissza. Ugyis van más,aki értékelni fog.
dec. 31. 01:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen semmilyen "Szeretett nő"! TE a napi dugása vagy! Az hogy ezt nem vagy képes megérteni, azt bizonyítja, hogy nem is tart többre.

Nem fél, hogy el fog veszíteni, mert most is rajta vekengsz, dehogy akarod te elveszíteni, csüngsz rajta. Addig dug, amíg teheti, ha meg elkezdesz hisztizni, meg igényeket támasztani, hogy de de de te szeretett nő akarsz lenni, akkor sem fog semmit csinálni, addig használ, amíg hagyod.

Ha leléptél, majd keres más nőt, akinek ugyan úgy nem kell semmit mondania, mert az első hónapokban csak terpeszt a csaj, és csendben várja, hogy majd megszeretik... de nem fogják.

Talán az ismerkedés elején kellene eleve olyan pasit választani, aki saját maga komoly kapcsolatot akar, mert ő maga erre vágyik és van ennyi érzelmi intelligenciája! Nem belemenni szexkapcsolatba, aztán meg pillázni, hogy de hát az elején ő tepert! Aha, vadászösztön.. ennyi.

dec. 31. 03:40
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Régóta ismered, bármikor összejöhetett volna veled, de ahelyett kavartok. És mostanában amikor még kevesebb ideje lesz erőltetnéd rá, hogy legyetek komoly párkapcsolatban. De mire fel?

Megfelelt neked, hogy csak használ mint a kutat. Miért nem felel meg, hogy ugyanúgy használni fog?

Nem is hazudott neked, nem is játssza meg magát egyáltalán.

Konkrétan megmondta, hogy nem gondolkodott azon mikor visz ágyba. Szinte biztos, hogy többször előhoztad neki hogyan fogja megoldani, hogy legyen ideje megdugni téged és őszintén válaszolt.

Én sem értem a "szeretett nő" kifejezést amikor szexkapcsolatban vagytok és egyáltalán nincs jogod ráerőszakolni magad. Majd csak azt éred el, hogy szépen leépít.

Kovetelőzni, kérdezősködni, sőt könyörögni megalázó és nem ő aláz meg téged hanem te önmagad.

Tanuld meg hogyha a férfi többre tart mint egy lyuk akkor már az elején komoly kapcsolatban vagytok és ha te belemész laza viszonyba később nincs jogod reklamálni miért nem kellesz több mint szex.

dec. 31. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!