Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok akik az idősebbekre gerjednek, adtok le
jelzéseket hogy tetszik nektek a pasi?
1/12 anonim válasza:
A tinik mindent fokozottan élnek át így bíztos, hogy adnak jelzést. Azon kívül, hogy mindig a kiszemelt közelében probál lenni sok mindent csinálnak (csinálhatnak) pl. Titkos ajándékok név nélkül, apró flörtölgetések, minden internetes felületen követ aktívan esetleg elkezd olyad dolgok iránt érdeklődni amik a másiknak fontos és addig őt nem igazán érdekelte (zene, stílus, autók/motorok, sport, dohányzás/ital, müvészetek, fílmek, játékok...stb.). Mível a tinik még kiforratlanok így probálnak felzárkozni és igazodni azokhoz akiket kedvelnek. (Megfigyelés, utánzás, kapcsolat teremtés)
dec. 17. 11:45
2/12 A kérdező kommentje:
Na ez komplex válasz volt, köszi!
Szerintem függ attól is, hogy mennyi a korkülönbség
Vannak ezek az úgynevezett plátói szerelmek,amik nem lehetnek többek plátói szerelmeknél,mert büntetendő
És vannak olyan szituációk,amikor pedig nem lehet/kéne belegabalyodni egy idősebb ember életébe
dec. 17. 11:49
4/12 anonim válasza:
Az I.-ő vagyok. És szerintem is jobb ha nem eröltetik ha nagy a korkülönbség de nem egy olyan jól müködő házas ismerösöm van ahol 10-13év korkülönbség van. DE ezek mind akkor váltak komolyabbá mikor már a fiatalabb majdnem nagykorú vagy már nagykorú volt! Így azt javaslom , hogy ha az idősebb személy nagykorú és több mint 5 év van köztük ne zaklassa a tinit. Az egész életét tönkreteheti! Kiközösítik a barátai, furának tartják majd a környezetében (vagy rosszabb)és a sok titkolózás (a családja és a barátai felé) tönkre teheti a szociális életét és idővel majd jönnének azok a gondok amiket a korkülönbség okoz.Pl.a gyerek válalás kérdése az egyik szeretne már de a fiatal még maga is gyerek, az összeközés miközben a tininek a szüleivel/nevelőivel van a helye, anyagiak mivel a tinik átlagban nem rendelkeznek munkával így a kihasználás elkerülhetetlen ami egy bonyolult dolog tud lenni mert nem csak őket érinti hanem a szülöket is. És még sok minden más is történhet. Ezeket csak a saját és környezetem tapasztalatai alapján levont véleményem. Mindenki maga dönti el , hogy hol b@xa el az életét. De azt nem szabad feledni ,hogy az első szerelem ritkán az igaz örök szerelem!
dec. 17. 12:17
jó a kérdés!
és mért nem a saját korosztályukkal teremtenek kapcsolatot?
ez is jó kérdés
dec. 17. 12:31
Úgy tapasztaltam, hogy ez a "gerjedés" általában annyiban merül ki, hogy a barátnők egymás között megbeszélik és kész. Nagyon ritka az, hogy egy tini tényleg gerjed az idősebbekre, legalábbis olyan szinten, hogy jeleket küld neki. Persze van ilyen is, ők apakomplexussal küzdenek, ami egy komoly betegség, undorító dolog kihasználni. Náluk gondolom annyi a jelzés, hogy figyelemre vágynak.
dec. 17. 12:46
7/12 anonim válasza:
Hát, akik tudom, hogy gerjedtek rám, azok idővel megsúgták, hogy zselésre ázott a bugyijuk a beszélgetésektől, és hogy kellene ezzel kezdeni valamit. Viszonylag egyszerű tud lenni az élet, ha az ember tud kommunikálni.
dec. 17. 13:10
dec. 17. 16:32
de mér kell leszavazni a 7-est?
hát én pipáltam tesó, tényleg vannak beteg tinik, van tapasztalatom.. covid óta 3 tini is küldött fotókat meg próbált ismerkedni (bár inkább kérkedésnek tűnt hogy "tessék ilyen szép vagyok")
dec. 17. 16:56
10/12 anonim válasza:
Mert ezen az oldalon a kereszténykonzervatívak találkoznak az incelekkel, és mindkét csoport erőszakosan downvote-olja a valóságot, ahol tinilányok ezrei keféltetik magukat ájulásig kétszer annyi idős férfiakkal, és ebből ők kimaradnak. Nyilván minden rámenős kiscsajra jut féltucat olyan lány, akinek népmesébe illően aranyos hajcsavargatásból, jelzés értékű insta storynézegetésből, és a zuhanyrózsából áll a szexuális élete.
dec. 17. 17:03
Kapcsolódó kérdések: