Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennetek olyan buliba tinikent ahol nagyreszt 30 körüliek vannak, de ott lesz a srac is aki tetszik?
Figyelt kérdés
nov. 27. 20:40
1/43 anonim válasza:
Simán mert akkor van esélyed ismerkedni azzal a korosztállyal akiknek igazán az esete vagy
2/43 anonim válasza:
#1-nek igaza van, így legalább csak a sráccal tudsz majd foglalkozni, nem zavarnak az idősebbek.
3/43 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz, legalább nem nagyon lesz ütközés a korosztályok közt. Mármint ez abban az esetben igaz, ha normális emberek lesznek ott, nem pedig pedofilok.
4/43 anonim válasza:
#2 én nem ezt mondtam... a 30as korosztállyal tud ismerkedni.
5/43 anonim válasza:
18 éves lány meg 30 éves csávó hol pedofilia ?
6/43 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
Kiszemelted hány éves?
7/43 A kérdező kommentje:
16 vagyok a kiszemeltem 30
nov. 27. 22:20
8/43 anonim válasza:
Hát ma már ez se gáz annyira. Meg értelek, nagyon gázak a korodbeli "fiúk"
9/43 anonim válasza:
Nem, mert nem járok bulikba.
30 éves koromra meg már bőven kinőttem a 16 éves lányokat. Ebben a korban már régen a nők érdekeltek.
10/43 anonim válasza:
Ha csak a pasijelöltemet ismerném (mióta is?) a társaságból, akkor nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!