Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennetek olyan buliba tinikent ahol nagyreszt 30 körüliek vannak, de ott lesz a srac is aki tetszik?
szerintem menj nyugodtan ha megbizol a sracba.
En normalis 31 eveskent a nöt latnam benned.
#7 Aztán majd egy hét múlva jön az újabb kérdésed: kihasználtak, mit tegyek?
Természetesen nem törvényszerű, de az esetek túlnyomó többségében egy ennyivel idősebb csávó max megdugni fog (próbál). Kapcsolatot nem fog bvállalni, mert nem akarja kockára tenni a hírnevét.
"amikor az idősebb személy a saját nemi vágya, szexuális érdeklődése kielégítésére használja a gyereket, az visszaélésnek, erőszaknak számít"
Mondjuk ha felnőtt buli, nem tudom, hogy engednek be. Amúgy egy 30 éves arctól 16 évesen ne várj semmi komolyat. Kicsit eljátszadoztok egymással és ennyi.
Mondjuk engem személy szerint feszélyezne, hogy ott vagyok korombeliek társaságában, erre egy 16 éves tini próbál látványosan nyomulni rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!