Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennetek olyan buliba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennetek olyan buliba tinikent ahol nagyreszt 30 körüliek vannak, de ott lesz a srac is aki tetszik?

Figyelt kérdés
nov. 27. 20:40
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
34%
Kislány vagy, ne akarj felnőttekkel bulizni, mert egy normális 30 éves csak a kisgyereket fogja látni benned amúgy is.
nov. 28. 01:12
 12/43 anonim ***** válasza:
38%

szerintem menj nyugodtan ha megbizol a sracba.

En normalis 31 eveskent a nöt latnam benned.

nov. 28. 06:48
 13/43 anonim ***** válasza:
52%

#7 Aztán majd egy hét múlva jön az újabb kérdésed: kihasználtak, mit tegyek?

Természetesen nem törvényszerű, de az esetek túlnyomó többségében egy ennyivel idősebb csávó max megdugni fog (próbál). Kapcsolatot nem fog bvállalni, mert nem akarja kockára tenni a hírnevét.

nov. 28. 07:58
 14/43 anonim ***** válasza:
60%

[link]

"amikor az idősebb személy a saját nemi vágya, szexuális érdeklődése kielégítésére használja a gyereket, az visszaélésnek, erőszaknak számít"

nov. 28. 08:04
 15/43 anonim ***** válasza:
80%
Meg vagy hívva a buliba vagy nem? Ha nem, akkor felejtsd el hogy odamész. Ha van meghívásod, én akkor is elgondolkodnék, mert nem a te korosztályod, a 30-asok máshogy buliznak mint a kamaszok. Gondolom nem téged akarnak pesztrálni.
nov. 28. 08:05
 16/43 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk ha felnőtt buli, nem tudom, hogy engednek be. Amúgy egy 30 éves arctól 16 évesen ne várj semmi komolyat. Kicsit eljátszadoztok egymással és ennyi.

Mondjuk engem személy szerint feszélyezne, hogy ott vagyok korombeliek társaságában, erre egy 16 éves tini próbál látványosan nyomulni rám...

nov. 28. 11:04
 17/43 A kérdező kommentje:
Igen meghivtak, ez egy hazibulu lesz
nov. 28. 11:50
 18/43 A kérdező kommentje:
Házibuli*
nov. 28. 11:50
 19/43 anonim ***** válasza:
52%
#17 Házibuliba? Hát...én gyanakodnék, hogy más is tud az érkezésedről.
nov. 28. 12:18
 20/43 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként mi lenne a szándékod?
nov. 28. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!