Elmennétek egy olyan fiúval nagyobb társasággal nyaralni, aki tetszik?
Na velem most pont ez történik. Van egy fiú már néhányszor összefutottunk bulikban vagy összejöveteleken, nekem eléggé tetszik, és most úgy adódott, hogy ő is ott van a nyaraláson... 50-50 volt hogy jön e, végül jött...
Sikerült beválasztanom egy tangás fürdőrucit, nem miatta, mert akkor még nem tudtam jönne. Tegnap már volt hogy megkértem kenje be a hátam de ő nem kezdeményezett.
Ma viszont kicsit fosul vagyok (szerintem valami olyat reggeliztem vagy nem tudom, de görcsöl a hasam), de megyünk ma is strandra elvileg, gondoltam elhivom ott röpizni vagy ilyesmi... 19/l
Miért ne mennék?
Arra vigyázz röpinél ne csússzon ki a barna mackó amikor felugrassz mert az kellemetlen lenne.
Ha csikar a hasad óvatosan ugrálj.
Négyesnek fogalma nincs mit jelent a ri.banc szó.
Nyugodtan vedd fel a tangát ha abban érzed jól magad.
2-es:
Hat egész nap itt leszünk azért bizom benne javulni fog a hasam most azért eléggé görcsöl... :/
Fosd ki magad röpi előtt azért.:)
Semmi gond a tangával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!